There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

16:45 BC

- september 24, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 4 comments -

Farsta Centrum har 50-års jippo och en scen har byggts upp mitt ute på torget. Där ska olika kändisar visa upp sig, som idag alla fjortisarnas Eric Saade. Och vem...

Farsta Centrum har 50-års jippo och en scen har byggts upp mitt ute på torget. Där ska olika kändisar visa upp sig, som idag alla fjortisarnas Eric Saade. Och vem står på scenen bara minuterna innan?

Förband

Som ett förband lixom, ska Sats värma upp publiken. Idag är det Body Combat som ska visas upp och självklart ska grymma Inka stå på scenen. Vem annars skulle bättre kunna representera Sats och inspirera folk till att börja träna än den som alltid inspirerar mig och pushar mig till att hela tiden göra lite mer?

Jo, visst finns det flera duktiga instruktörer som skulle platsa på scenen utan tvekan, men Inka har en otrolig närvaro och får allt att se så enkelt, snyggt och roligt ut.
Hon är född för att synas, född för att stå längst fram och bara osa träningsglädje och passion över folket.

Just do itOch så jag då….

En annan som ska stå på scenen är ju då jag.

Att jag passar där är inte en omöjlighet, det är väl bra att visa att man inte behöver vara perfekt, snygg och vältränad för att börja träna på Sats.

Det är väl ännu bättre att visa att det faktiskt är alla sorters folk som tränar på sats och att även en tjockis som jag faktiskt kan, och älskar det.

Konstigt nog är jag bara sådär lite lagom nervös. Trodde jag skulle vara livrädd vid det här laget, men det är jag inte. Jag tycker att det ska bli skitkul och jag blev så lycklig över att bli tillfrågad.
Tack Inka!

Vem vet, kanske hör även jag hemma i rampljuset.

Det bästa jag kan

Själv funderar jag mest på kläderna (hoppas de har storlekar som passar mig), och på koreografin (så att jag inte gör några större missar). När jag nu väl får chansen att visa vad jag går för vill jag givetvis visa upp min allra bästa sida. Jag vet att jag kan, men jag vet inte hur det ser ut, så jag får hoppas att det ser bra ut.

Hur många vi blir på scenen vet jag inte men det blir ytterligare några medlemmar och en instruktör.

Idag har jag inga foton att visa men imorgon kommer Darling med kameran och ska fota så att ni får se.

Tänk att 5 minuter kan kännas så speciellt.

Har ni vägarna förbi så vet ni var ni ska hitta mig :)

 • http://gonzza.blogg.se Anki

  Vi var alla grymma och det var så jävla roligt. Fan, jag tokgillar din blogg! Ses nästa helg!

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Klart vi ses i helgen, kul att du gillar bloggen :D

 • Annelie

  Fan vad sköj att du ska vara med där! Tycker dock att det är synd att du pratar ner dig själv. Dels ÄR du snygg och dessutom inte tjock. Perfekt är å andra sidan ingen haha. You go girl!

 • http://bjj-bloggen.posterous.com Mattias

  You go girl! Snyggt jobbat av Fröken Najsing. Jag dokumenterar imorrn. Hepp!