There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

2010 = Funderingar, Träning, Vänner och Min dag

- januari 2, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag funderar på att göra en summering av 2010 i bloggen men det kommer ta lite tid att få i ordning alla inlägg och foton så det lär dröja ett...

Jag funderar på att göra en summering av 2010 i bloggen men det kommer ta lite tid att få i ordning alla inlägg och foton så det lär dröja ett tag innan den dyker upp.

Den gobiten får ni vänta på helt enkelt. Kollar jag på hur jag har taggat inläggen så är Funderingar, Träning, Vänner och Min dag de mest använda taggarna. Det är ett sätt att summera året men jag kommer ge mig på ett bra mycket mer seriöst försök att summera också.

Tills dess har ni ett fotokollage att kolla in, från 2010, i bilder jag postat på Facebook.

Mitt år i bilder från FacebookTop 10, 2010

Listor över året som gått är oxå vanliga. Jag gjorde en lista över 2010, den var väldigt kort. Den är högst personlig och inget ni kommer få ta del av.
Min topp 10, 2010. Man kan säga att det gick upp ett ljus.

Träning

Idag har jag varit och tränat. Det var verkligen grymt skönt. Full klass på både Bp och Core och nu känner jag mig alldeles mör i kroppen, på ett skönt sätt. Har suttit och tittat igenom vårschemat i Farsta och Haninge och suckar för att det kommer bli så lite SaCoPu, vilken fortfarande är en storfavorit för mig.

Däremot kan det hända att det blir lite mer Combat och kanske lite mer Bp, vi får se. Bp är ju inte den roligaste klassen även om Inka är så sjukt grym och vansinnigt inspirerande. Jag tycker att jag klarar av att pusha mig själv bättre när jag tränar bara med min kropp, som i SaCoPu, jämfört med när jag tränar med vikter. Men omväxling ska ju va bra och jag gör alltid mitt bästa, så dåligt kan det inte bli.

Årsskiftet

Vanligtvis brukar jag alltid känna att årsskiftet är en nystart och full av energi brukar jag se fram emot våren, ljuset och att jobba mot nya fräscha mål. Just nu känner jag mig snarare lite sorgsen och det är jobbigt, när jag inte riktigt kan sätta fingret på varför. Kanske var det så att jag inte fick tillräckligt med kramar på nyårsafton för jag känner mig på nåt sätt lite ensam och inte alls så önskvärd som jag önskat att jag känt mig just nu.

Nä, nu gör jag kväll och bänkar mig i soffan resten av kvällen.