There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

2013 – God fortsättning

- januari 1, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Vilken kanonstart på 2013 det blev! Allt var perfekt. Sällskapet, drycken, middagen, efterrätten och så Singstar långt in på morgonkvisten. 2013 kan inte bli annat än bra nu. När jag...

Vilken kanonstart på 2013 det blev!

Allt var perfekt. Sällskapet, drycken, middagen, efterrätten och så Singstar långt in på morgonkvisten. 2013 kan inte bli annat än bra nu.

När jag lade mig i sängen klockan 5 i morse var det med ett lyckligt hjärta. Vilka vänner jag har! Och mina ungar, de finaste i världen och Maken, världens bästa make. Och Ninjan, världens sötaste hund.

Inte en gång under nyårsnatten funderade jag över det jag nu lägger bakom mig. Trots att det var märkbart att den som alltid brukar sjunga Singstar med mig inte var här. Efter alla dessa år tillsammans vet jag inte hur hon firat, var eller med vem. Första nyåret utan henne på länge.

Och så får det vara. Nu lägger jag det bakom mig och går vidare.

Så, 2013 är här och jag ska som vanligt försöka få ordning på mig själv. Efter mycket funderande så har jag kommit fram till att det som stör mig mest är vikten, så den ska jag ta tag i. Men istället för att göra en långsiktig plan, eftersom jag inte riktigt vet hur det kommer att se ut med en eventuell omoperation, så börjar jag med att konstatera att det jag behöver förändra är kosten och träningen.

Två saker. Och inga jordskredsförändringar, utan små förändringar, till att börja med.

Från och med skolstarten ska jag ha en plan och den ska jag följa. En plan som kommer att funka även om det börjar pratas operation och en plan som funkar även om det inte blir aktuellt. Planen innehåller också träning, men inget Sats-kort, inte än.

Det finns en tredje sak som jag också behöver jobba med och egentligen är det där jag verkligen behöver lägga ner tid och energi. Det är mig själv. Jag behöver hitta tillbaka till platsen där jag tyckte om och trodde på mig själv. För det fanns en tid när inget var omöjligt och sånt som viktminskning var en utmaning inte ett nödvändigt ont. En tid när jag var stolt över mina framgångar och nöjd när jag lyckades, inte som nu när jag bara tycker att jag försakar och offrar för att nå ett mål som bara glider undan för mig hela tiden.

Jag köpte tre skitsnygga tishor i mellandagarna. Alltså, verkligen skitsnygga, men de sitter som korvskinn. På mig ser de förjävliga ut. Mitt mål, för det är bra att ha konkreta mål, är att kunna komma i tishorna och känna att jag kan visa mig bland folk i dem, och eftersom målen helst ska vara tidsbestämda så säger jag före Rockstad Falun, vilket är den 15/8.

Så, nu har det nya året kickats igång med nya mål och planer.

Jag har bestämt mig för att göra 2013 till MITT ÅR, gör det till DITT ÅR du med!!!!