There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

23 timmar till havs bland isflak och fyllon

- mars 6, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Då var jag hemma igen, efter 23 timmar till havs bland isflak och fyllon. Nöjd och glad efter en härlig kryssning med grymt sällskap. Vi gungade båten, dansade och drack...

Då var jag hemma igen, efter 23 timmar till havs bland isflak och fyllon.
Nöjd och glad efter en härlig kryssning med grymt sällskap.
Vi gungade båten, dansade och drack en salig blandning av alkoholhaltiga drycker.

Summan av kardemumman

Väldigt få av oss orkade hålla oss vakna för lite rajtantajtan. Ingen av oss sjöng karaoke. Alla förutom jag och Matte tycktes ha sett Kevin Borg, vi var upptagna med att diskutera kring vårt hypotetiska förhållande och en lika hypotetisk otrohet.
Taija som egentligen bara kände Matte före kryssningen (men enligt syftningen i den här meningen inte efter), visade sig vara en otroligt trevlig prick som enligt henne själv var lite missnöjd när jag INTE tyckte att hennes sminkning fick henne att se ut som en Polsk hora.
Jag tyckte hon var väldigt snygg dock.
Och jävligt rolig.

Vi klarade oss undan större pinsamheter och alla verkade ganska kompletta när de väl vaknat till liv. Båten fastnade inte i isen, inte heller blev det en speciellt gungig resa. Jag tror inte någon gjorde bort sig, mer än vi vanligtvis gör, och alla hade det jättetrevligt.
Jag vann inte en spänn i spelautomaterna.
Alla vaknade i samma sängar de somnat i.

Först av alla, det var inte jag

Det var ganska lagom med folk på båten och som alltid i rätt blandade åldrar. Vi spenderade större delen av kvällen i dansrestaurangen och jag dansade.
Skakarumpa å allt annat som dallrar så där lagom kravlöst.
Känna sig snygg och skita i vad alla andra tycker.
Någon gång framåt småtimmarna började jag beställa vatten i baren så jag antar att jag inte var helt nykter vid det laget.
Det låter nämligen verkligen inte som jag.
När discot och dansrestaurangen stängde åt vi våra nattmackor som vi köpt med oss från Subway och slocknade.
Älsklingen slocknade först.
Av alla.

Åbokryssning 110304

Dagen efter

En i sällskapet körde viss buss under natten (jag fattar fortfarande inte riktigt det här med att köra buss) men övriga resenärer i sällskapet tycktes ha klarat sig från dålig mat.
Jag vaknade halv 10 och försökte få upp resten av folket i hytten men det var rätt kört. Till slut knatade jag själv till Taxfreen och shoppade godis åt kidsen.

Halva dagen spenderades senare i cafeterian, med lite mat, lite kaffe och lite alkoholhaltiga drycker. Vid 16 åt vi middag och sen satt vi och drack drinkar och shots i dansrestaurangen till båten lade till vid kajen i Stockholm.

Efterfest

Jag, Älsklingen och Eva delade en bulle hem och knäckte varsin cider till Mellon. Sedan kollade vi på en hyfsat seg film tills vi beslöt oss för att flippa på tv:n istället. Runt 1 på natten släckte vi och somnade.

Söndag

I morse efter frukosten hjälpte jag Lilla T att packa väskan. Sedan lämnade vi av honom utanför SÖS där bussen skulle köra honom och ett helt gäng andra upp till Orsa Grönklitt. Nu hoppas jag att jag inte glömt att packa något viktigt.
Efter det fortsatte vi ut till den lite fiiinare hooden och droppade av Eva i Danderyd.

Lite matshopping på det och sen scoutade vi platser att övningsköra på. På Onsdag är det nämligen dax för Älsklingens allra första lektion och jag är visst den som ska leka lärare. Vi hittade en helt ok parkeringsplats att börja på, som ligger ett stenkast hemifrån.

Än är det inte över

Imorgon är en ny vecka. Måndag, träning, skola för kidsen.
Men ikväll är det fortfarande söndag och mina två kompisar Ben och Jerry väntar ute i frysen.
Trevlig kväll på er, hoppas ni får lika trevligt sällskap som jag ikväll.

Å stort tack alla ni fina som var så roliga att kryssa med!
I sommar blir det Tallin å två nätter ombord.