There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

5 veckor

- februari 16, 2015 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

År det verkligen möjligt? Kan det gått 5 veckor redan? Jag måste ha räknat fel…Det kändes som om jag började igår, typ. Fast det stämmer, jag kollade precis i kalendern....

År det verkligen möjligt? Kan det gått 5 veckor redan? Jag måste ha räknat fel…Det kändes som om jag började igår, typ.
Fast det stämmer, jag kollade precis i kalendern. Galet.

Dagens vikt är 86.0 kg det är 0.2 kg ner sedan förra veckan och totalt 2.3 kg minus. Inte är det mycket att stoltsera med över 5 veckor direkt.
Fast man får inte glömma att det är minus i alla fall, trots allt. Men jag får nog sikta på beach 2020 i den här takten.

Vad kan sägas om veckan som varit då? Jo det var en väldigt vacker vecka med sjukt fint väder. Jag började promenera lite raskare och insåg att kroppen hängde med. Så nu ska jag öka tempot lite.

Veckan avslutades sedan med en grym kryssning med alldeles för mycket vin och härliga vänner. Så full var det länge sen jag var, men roligt var det. Jag kan stolt säga dessutom att jag gjorde inte ett enda avsteg från min plan. Jag höll mig till vin, jag åt inga snacks, inga nattmackor, inget bröd, inga nötter, inget godis, INGET!
Så sjukt jävla duktig e jag!

LCHF fungerar verkligen för mig i mitt liv. Första gången på ”diet” som jag kan festa och inte behöver ha dåligt samvete och ”starta om” dagen efter. Som en parentes kan jag säga att ”starta om” ska man aldrig göra. Man ska bara fortsätta och inse att styrkan ligger i att kämpa vidare inte i att lägga sig platt ibland för att sedan ”starta om”. Mentalt är det en jäkla skillnad. Det är först när man ger upp som man verkligen har förlorat, annars är man alltid en vinnare.

Inför 6:e veckan nu så tänker jag att med lite hårdare tempo på mina promenader ibland, och ingen fest i sikte så borde jag kunna börja göra lite bättre resultat. Jag skulle gärna komma under 80kg till min födelsedag i Maj.
Så jag ska känna efter lite och komma fram till en träningsplan som funkar för mig.

Matmässigt tänker jag fortsätta som nu. Fortfarande strikt LCHF, fast inget vägande och mätande. Jag äter när jag är hungrig. Enkelt. Skönt.
image