There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

696 steg, ett ICKE-rekord

- april 9, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Hej på er alla så här på annandag påsk. Vad sysslar ni med? Själv gör jag inte många knop, jag är bara trött och seg. Skitjobbigt faktiskt. Har ägnat dagen...

Hej på er alla så här på annandag påsk. Vad sysslar ni med?
Själv gör jag inte många knop, jag är bara trött och seg. Skitjobbigt faktiskt.

Har ägnat dagen åt att försöka lösa nätverksproblem å ena sidan, utan hundraprocentig framgång och datorstrul å den andra, även det inte fullt så framgångsrikt som önskat.
HATA TEKNIK SOM INTE FUNGERAR!

Just nu står således min dator halvt ihopskruvad med en av diskarna på skrivbordet i hopp om att jag ska komma på hur jag magiskt ska få fart på disken, som till synes är helt död. Datorn funkar faktiskt för övrigt, nyinstallerad med Win XP och allt.
Tja, jag har i och för sig inte testat att plugga i de tre externa diskarna än, så visst kan det fortfarande strula.
Disken som har dött är en 200 Gb Sata disk och det som stör mest, förutom faktumet att den är död, är just att jag inte har en aning om vad som var lagrat på den. Är det nåt jag hade velat ha kvar?
Och om jag inte kommer på vad det var, och inte heller saknar nåt sådär direkt, kan jag då slänga den med gott samvete och köpa en ny?
Fan jag vet verkligen inte.
20120409-150926.jpg
Och nätverket är samma status quo. Internetradion, min stationära dator (med sladd) och alla våra ipads och mobiler (i plural definitivt) kan ansluta till nätverket utan problem och det funkar utmärkt. MEN, på våra bärbara datorer med trådlöst nätverk funkar det inte. Jag har testat tre bärbara nu som inte kan ansluta till routern hur jag än försöker och jag har inte en aning om varför. Och det har fungerat, så sent som för nån dag sedan och det enda jag har gjort sedan dess är att jag har resetat routern, för den hängde sig.
Men nu är den ju uppe och igång och allt funkar så VARFÖR funkar det inte för just de här datorerna, vad är skillnaden?
20120409-151013.jpg
SUCK!

Sen har jag tvättat lite och plockat disk. Druckit kaffe, spelat Rumble och konstaterat att jag har ont i hela kroppen. En mix av träningsvärk och stillasittande. Hela 696 steg har det blivit hittills idag. Galet!
Men sen när det kommer till kritan hade jag i alla fall inte ork och inte lust att gå ut. Jag hade kunnat ge mig av ut i skogen med Ninjan men jag lät bli.

Ninja fyller 1 år idag!
HURRA!!!
Vår lilla stora valp<3 Jag ska ta mig i kragen och köpa nån present åt honom tänkte jag, och leverpastej. Även om han inte fattar varför, så tycker jag att han ska firas lite. Nä fy, den här rastlösa men trötta känslan har helt tagit över och jag vill varken det ena eller det andra. Skärpning va?!