There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

75

- april 2, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Vecka 3 pass 1. Tisdag. Jobbigt, jobbigt, men jag tog mig igenom det. Kände mig ännu duktigare för att jag klarade av det redan på förmiddagen! Det var kallt ute,...

Vecka 3 pass 1. Tisdag. Jobbigt, jobbigt, men jag tog mig igenom det. Kände mig ännu duktigare för att jag klarade av det redan på förmiddagen! Det var kallt ute, faktiskt så snöade det lite men jag lunkade på. Mot slutet när kroppen var stel och tung bytte jag till spurtintervaller mellan lyktstolparna (för att jag helt enkelt inte orkade mer än sekunder i taget). Det enda jag hade i huvudet var 75.

75, 75, 75, 75 kg. Mitt nästa delmål. Om jag fyller huvudet med en enda tanke så kan jag inte samtidigt fokusera på hur jobbigt det är och hur tung kroppen känns. Mitt eget sätt att pusha mig. Annars är jag rätt dålig på att motivera varför jag ska träna så jag mår illa och känner mig snurrig i huvudet.

Sen drog jag hem, käkade äggröra, duschade snabbt och så ut och jobba.

Samuraj är magsjuk. Ninja äter inget, så han är nog på G. Här hemma har det torkats hundkräks. Samurajen bara kräks och kräks. Så nu blir det svältkost för dogsen ett par dagar. Ingen mat alls, bara vatten. Om ett par tre dagar när de mår bättre ska de få kokt fisk och ris i 5-7 dagar. Beroende lite på hur de verkar må.

Stackars Samurajen, han är så ynklig, men han dricker lite i alla fall. Kanske ska koka lite vätskeersättning idag om han fortfarande kräks. Han har i alla fall inte kräkts på hela natten. Jag har sovit på soffan med dogsen i natt. Känner mig som en ostkrok i kroppen. Har fixat så hundarna inte behöver vara själva hemma idag, själv ska jag jobba 09:30-14-ish.

Förutom det har jag inte så mycket planerat. Jag ska fylla i nån rapport på Arbetsförmedlingen. Kanske köra några tvättar, fixa middag, posta en retur till Zalando.

Önskar er alla en riktigt bra dag!!!