There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

9 veckor

- mars 16, 2015 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Vikt: 85.2 kg Det går liksom varken hit eller dit. Har kört en vecka typ utan mejerier men avslutade den så fint med ostkaka igår kväll så det är svårt...

Vikt: 85.2 kg

Det går liksom varken hit eller dit. Har kört en vecka typ utan mejerier men avslutade den så fint med ostkaka igår kväll så det är svårt att veta om det var bra eller dåligt.
Ostkakan var trots alla kolhydraterna jättegod och första saken som jag ätit på 9 veckor som inte alls rymdes i min plan.

I fredags var jag på bio och jag köpte med mig naturgodis. Planen var att äta upp allt men det var helt enkelt inte gott så jag slängde det som var kvar i soporna. Sammantaget blev det inte många bitar som jag åt.

Förutom dessa planerade avsteg så har jag hållit mig till ”planen” och jag kommer fortsätta köra typ mejerifritt denna vecka för att se hur kroppen reagerar.

Hemma håller vi på med renovering av nedervåningen. Vardagsrummet är typ klart. Vi väntar på skåp som ska bli en bänk, men de levereras inte förrän 10/4. Golvet är lagt, väggarna är färdigmålade så det är bänken, lister och fönsterkarmar kvar, som ska fixas.

I väntan på skåpen fortsatte vi i köket. Nu är det skafferiet som är på G. Regelverket är färdigt, nu ska det bara kläs, isoleras och få dörr. Sen ska det kläs med vitvaxad panel och fyllas med hyllor.
Tills dess så har vi stora delar av skafferiet på köksbordet och bänkarna. Det ser verkligen för hemskt ut, men det kommer bli grymt när det är klart.

I helgen hyrde vi bil och körde iväg två kylskåp, en stor skrivare, ett stort plåtskåp, parketten som vi rivit ut från vardagsrummket och diverse spillvirke till tippen. Skönt att få rum för mer skräp :D

Grisen och Jag går framåt. Vi har att göra och jag är fortfarande precis på gränsen till att behöva anställa. I veckan träffade jag en härlig tjej som kanske blir praktikant hos mig, men förutom henne är jag på gång för att ta in någon som jobbar fölr mig. Tror dock jag kommer skjuta upp det till hösten, men man vet aldrig.

Vi ska ut och göra mer reklam, så vi får se hur utfallet av den ser ut.

Nä, nu ska jag jobba!
0075558cd973a1e467ff0dd20cd12ea3

  • Anna D

    Stress? Stressen kan ju påverka viktminskningen med, men svårt att styra den märker jag själv ;) Kram..