There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Åbo tur & retur

- februari 1, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 4 comments -

Så var helgen över för den här gången. Det har varit en skön paus från vardagslivet, Propointsräknande, nyttig mat och träning. Helt utan dåligt samvete har jag ätit hamburgare och...

Så var helgen över för den här gången. Det har varit en skön paus från vardagslivet, Propointsräknande, nyttig mat och träning. Helt utan dåligt samvete har jag ätit hamburgare och pommes, pizza och Subwaymacka. Vi började fredagskvällen med middag på Texas Burger i Kungshallen för att sen ta bussen från Centralen till Londonviadukten.

Viking Amorella

Viking Amorella20.10 lade båten ut från kajen. Båten var inte ens halvfull med drygt 900 passagerare, halvfull var inte jag heller.
Lite mousserande följdes av äppelcider och lakritsshots. Vi hängde i dansrestaurangen och stuffade till det finska coverbandet Charlies.

När vi väl kom i säng sov vi länge. Runt halv tolv var vi på väg upp och vi åt som alltid frukost i kafeterian.
En räkmacka för min del tillsammans med en muffins och kaffe med Baileys. Efter frukosten slog vi oss ner i baren igen och jag fortsatte på min favvokombo äppelcider och lakritsshots.

Vi varvade med lite mer shopping och blev bjudna på en supermumsig middag och 18.55 lade båten till vid kajen i Sthlm och det var dax att kliva av. Underbara Alex väntade på oss så vi fick avsluta resan lyxigt med skjuts hela vägen hem.

Mer party!

Vi tog det lugnt nån timme hemma innan Tommy kom över och sen Sasha och Yasmin. Vi fortsatte med lakritsshots och drinkar och Singstar!
Jag var inte helt pigg när jag vaknade på söndagsförmiddagen. Tänk att det går att ha en riktig tonårsfylla trots att man är rätt långt från tonåren. Sen hade vi en mysig slösöndag med bra filmer och pizza till middag.

Ny vecka

Nu är det måndag och jag är tillbaka i verkligheten. Nu är det cheklistan som gäller och maten vägs och mäts. Imorgon drar min träningsvecka igång och jag tror att jag kan pumpa trots att jag har ett omplåstrat finger. Kanske får köra med en aning lättare stång om det gör ont.

Idag ska jag till Maxi och veckohandla, förutsatt att jag får loss bilen. Jag och Darling var ute igår och grävde loss den så det borde funka men sen har det snöat hela natten så helt säker är jag inte. Mer snö verkar det vara på väg, vilken otrolig vinter det är i år!

Mål

Nu är siktet inställt på Maj, för min del, och födelsedagsfest. Jag vill verkligen ha lite bra resultat både på vågen och med min träning tills dess.

Sköt om er alla!

 • http://www.partypinglan.se Tess

  *Hahaha*

  Japp och jag vill väldigt gärna ha ett imorgon!

  Jag håller tummar och tår åt oss.
  Vi hörs av så får vi se hur det gått sen.

 • http://svartvitkatt.blogg.se Linda

  Du är klok du. :) Självklart ska vi komma i mål, vi ska bara uppleva resan dit först. Men på onsdag vill jag ha ett minus! :D

 • http://www.partypinglan.se Tess

  Ja det var verkligen en superhelg! Fast unna mig har jag helt slutat med. För mig känns det lite som att säga jag tar den här fast jag vet att jag inte borde :-)

  Jag väljer istället så får mina val leda till framgång eller motgång. Oavsett så lär jag mig alltid nåt.

  Så när jag tömmer ett par flaskor vin med goda vänner är det inte för att jag är värd det utan för att jag vill det.

  Hårfint, jag vet…

  Ja förr eller senare måste det lossna. På sätt och vis är det rätt skönt att det är så otroligt mycket vinter nu så känns våren som om den är rätt långt bort och som om jag har massor med tid att få allt att lossna…

  Det är inte en fråga om jag kan eller inte det är bara frågan om när jag når mina mål.

 • http://svartvitkatt.blogg.se Linda

  Vilken härlig helg! Och man måste få unna sig ibland. Nu kör vi mot våren. Själv har jag satt delmål sista helgen i mars. Får väl se om det kan lossna innan dess.. :)