There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Åh, den är så fiiiiin!

- augusti 21, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Min lilla silvriga bil. Jag har inget att tillägga, inget att klaga på. Jag är helt enkelt helt nöjd. Riktigt nöjd! Massor med knappar och fiffiga funktioner, som blåtand i...

Min lilla silvriga bil.
Jag har inget att tillägga, inget att klaga på. Jag är helt enkelt helt nöjd.
Riktigt nöjd!
Massor med knappar och fiffiga funktioner, som blåtand i bilen.
Jag och min Yaris

Blåtand

Jag pratar i telefon med ratten. Darling han skrattade och påpekade att micken faktiskt sitter i taket, men jag tittar glatt på ratten och pratar vidare.

Enormt praktiskt är det, och säkrare än att sitta med luren i handen även om telefonprat och bilkörning egentligen inte alls hänger ihop. Med en egen telefonbok i bilen och röststyrning till telefonnumren går det enkelt att ringa upp utan att behöva röra telefonen.

Go-cart

Att köra min lilla Yaris är som att ratta en go-cart när jag jämför med bussen jag hade tidigare. Den är liten, hyfsat pigg och rapp i kurvorna. För Tess, på väg till träning...att vara en liten bil får jag ändå in en hel del. Det är 5 platser, alla med trepunktsbälte men baksätet går inte bara att fälla ihop, ner i golvet, utan det går också att skjuta framåt eller bakåt för att göra lastrummet aningen djupare.

Med bakre sätesraden helt nedfälld får man in en hel del, men även med alla platserna tillgängliga fick jag in 7 papperskassar med mat i bagageutrymmet, inte illa.

Stereon i bilen fungerar bra och har fullt tillräckligt ljud. Det är såpass högt i tak att den känns ordentligt rymlig och min långa karl sitter helt ok i framsätet. Baksätet har han inte testat än.

Utmaningen

I fyra snabba utmaningen har det varit stiltje en vecka men jag hoppas på bra resultat på Tisdag. I träningsväg den här veckan blir det en hel massa SaCoPu och om jag orkar släpa mig till gymmet imorgon så får jag ihop 5 pass den här veckan, 4 SaCoPu och 1 Bp.

Tess anno 2010

Annars när jag tittar tillbaka på sommaren 2010 så symboliseras den av så mycket som aldrig tidigare funnits i mitt liv. Bilden på mig i kjol, med träningsväskan i högsta hugg på väg till träning kl 10 en lördagsmorgon säger allt!

Verkligen allt.

  • http://jobi55.blogspot.com mia

    Visst är den fin…sen den 21 juni prenumerererar vi på en lika dan men i färgen golden silk….en ljust sandfärgad Yaris med samma finesser som din…
    Men jag har ännu inte riktigt lärt mig köra den övar då jag tycker den är större än vår förra bil som var en Huyndai Getz men jag lär väl mig…värst är när jag ska parkera :) trots att den är lättmanövrerad