There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Alla dagar räknas!

- januari 12, 2013 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Fem dagar in i kostomläggningen och jag är stolt över att ha klarat mig riktigt bra. Det känns finfint!!! Viljan att väga mig finns varenda dag och just nu är...

Fem dagar in i kostomläggningen och jag är stolt över att ha klarat mig riktigt bra. Det känns finfint!!! Viljan att väga mig finns varenda dag och just nu är det rätt skönt att jag inte fick väga mig vid starten, för jag har inget att jämföra med, så det är liksom ingen idé.

Det här var ett medvetet val av Judge Dredd, att förbjuda våg och måttband, för att flytta fokuset från hopp om snabba förändringar med efterföljande besvikelser, till fokus på kosten, träningen och det här att göra varje dag till en bra dag. Sen staplar jag dagarna på varandra och efter 12 veckor får jag ta nya foton. Det är det enda jag har att jämföra med. Fulfotona som jag tog av mig med nya tishan.

Och det enda målet är att komma i mina gamla kläder och mina nya snygga tishor. Gör jag det har jag ju ändå minskat i storlek och gått ner i vikt, utan att sätta det först. Och just nu känns det bra att inte ha det mer lättillgängligt än så. Att inte bara kunna plocka fram vågen och kolla. Av erfarenhet vet jag att det aldrig slutar bra ändå. Jag och vågen har för mycket gammalt groll mellan oss för att vi någonsin ska kunna få ett riktigt bra förhållande nåt mer.

Fem dagar är en fjärt i rymden, jag vet. Men det är fyra bra dagar och en halv riktigt bra femte dag! Och de räknas. Alla dagar räknas!

Hur går det för er då?

 

  • Suzan Jakobsson

    Bra att flytta fokus!

    • PartyPinglanSE

      Ja, jag hoppas det. Det kan ju inte bli sämre i alla fall :)