There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Allt är relativt

- januari 19, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Som det här med att vara sjuk, Jag är typ aldrig sjuk. Jag skriver typ för jag vill inte jinxa det. Inte för att jag är direkt vidskeplig heller men...

Som det här med att vara sjuk, Jag är typ aldrig sjuk. Jag skriver typ för jag vill inte jinxa det. Inte för att jag är direkt vidskeplig heller men man kan aldrig så noga veta. Den där Murphy är en jävligt jobbig snubbe.

Jinx

Som regel brukar jag vara sjuk en gång per år och då inte direkt akut sjuk men sådär så jag skulle undvika att gå och träna i alla fall. Träning ska ju vara bra för hälsan och för min del har det inneburit att jag inte varit sjuk en enda gång sedan jag började träna, i September 2009. Det var faktiskt väldigt länge sedan jag var sjuk, våren 2009 var senast tror jag.

Det betyder i och för sig inte nödvändigtvis motsatsen heller, att jag är frisk alltså. Allt är relativt. Jag har min beskärda del av krämpor som magkatarr, tarmvred, huvudvärk och migrän men inga av dessa gör mig tillräckligt sjuk för att jag ska kalla mig sjuk eller för att avstå träningen.

ZomigJobbigt

Igår hade jag ont i huvudet från och till hela dagen. Det var väldigt från när jag åkte till träningen igår men väldigt mycket mer till när vi kom till utfallslåten. Där och då insåg jag att det är förbannat jobbigt att träna med skitont i skallen.
Tacksamt nog hade vi klarat av det mesta jobbiga då så jag kunde ta min migränmedicin rätt snabbt och få bukt med huvudvärk och illamående.

Lysande

Passet var bra, som alltid. Inka är lysande som instruktör och lyser är precis vad hon gör där hon står på scenen. Själv glimrade jag lite som allra bäst, har svårt att hitta tillbaka till allt det där extra som gjorde att jag älskade träningen och sken som en sol när jag satte foten på gymet.

Matmässigt är jag inne på andra veckan med nya rutiner. Det flyter på bra och jag hoppas få se ett minus på vågen nästa Tisdag. Magen är fortfarande tjorvig, kanske är det så att den håller på att vänja sig vid att jag äter var tredje timme.

Allt jag inte gjort idag

Dagen har varit hyfsat innehållslös. Jag har inte tvättat, inte plockat av tvätten som hänger på tvättställningen, inte preppat middag (inte ens i tanken), inte handlat, inte städat, däremot har jag betalat en räkning som var sen.
Man tror ju att de ska skälla på en när man kommer in på banken och kryper till korset med en räkning som inte blivit betald men de tackade så vänligt för att jag faktiskt kom in och betalade den.
Det var ju trevligt.

Jag har också ägnat mig åt såna triviala saker som att låna e-böcker från bibblan direkt till mobilen. Det var inte helt lätt när man har en Android mobil men det gick efter mycket strul att få till det. Nu har jag lånat en bok på bibblan som jag ska läsa när jag har tid över.

BodycombatMen träna ska jag

Ikväll blir det mer träning igen, men för att det ska fungera måste jag fundera på vad det ska bli till middag idag och faktiskt laga maten, för jag har lärt mig att den lagar sig inte alldeles själv.

Så!, iväg med mig nu!!!