There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Alltså, jag är så ledsen

- juli 14, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

men bloggen har inte varit min första prio den här underbara sommaren. Jag har haft fullt schema och umgåtts med familjen och mina underbara vänner och till största delen bara...

men bloggen har inte varit min första prio den här underbara sommaren. Jag har haft fullt schema och umgåtts med familjen och mina underbara vänner och till största delen bara njutit av att leva.

För livet är underbart smutt just nu. Jag älskar den här värmen. Jag älskar solen. Jag älskar Darlings härliga grillbufféer och middagar ljumma sommarkvällar på verandan. Jag älskar att jag har vågat mig ner i vattnet som för ovanlighetens skull är varmt och att jag har vågat sola på stranden och inte gömt mig i vassruggen en endaste gång.

SoligtDet har varit ovanligt mycket solande och badande, både med Darling och med vänner och det i sin tur har lett till att jag varit ovanligt långt borta från bloggen. Så vi kör en snabbuppdatering av statusen i mitt liv just nu.

Snabbuppdatering

SOL: Japp och i stora mängder. Jag är faktiskt brun, solbrun och det känns helt ok.

VIN: Tillsammans med vänner, ljumma sommarkvällar. Tillsammans med Jenny & Jocke och ett gäng halvskruvade Ikeamöbler, tillsammans med Inka ute i Tullinge. Tillsammans med Darling i form av den senaste ”inne drinken” Saint Tropez, MUMS!

HALVNAKEN: Japp, på stranden och i plurret, inte i vassruggen!

TRÄNING: Kör på som vanligt. Träningsfritt på måndagar, ett pass alla andra dagar. Bp tisdagar, fredagar och söndagar. SaCoPu onsdagar, torsdagar, Combat lördagar. Till det någon enstaka snabb promenad i Elljusspåret.

MAT: Ätit riktigt bra. Slarvar inte med frullen. Känns helt ok.

BROMSBITEN: Japp, på flera ställen. Det hör väl sommaren till antar jag. Kliar som attan!

VIKT: Det gick ner den här veckan med. Inte så mycket men åt rätt håll. Veckans resultat efter andra veckan i 4 snabba kilon kampen är att jag leder över Kompis med 0.2 kg! Inte mycket men JAG LEDER!

Kompis skrev i ett sms att tävlingen nog sporrar mig på ett bra sätt och jag kan inte annat än hålla med. Det går egentligen inte att tävla i viktminskning men som omväxling och för att få en extra morot ibland så kan det vara kul att göra det på skoj. Och det är på skoj, typ, vi vill ju lika gärna vinna bägge två men vi är lika glada för varandras framgångar.

VÄNNER: Underbara, härliga vänner. Såna som ringer och pratar stunt när de sitter i bilen och har tråkigt, såna som följer med till Ullared och Turkiet. Såna som lyssnar och såna som förstår. Såna som delar vinet med mig och delar skrattet. Gamla trogna vänner och nya härliga vänner. Vänner som får mig att må bra. I love you!!!

KÄRLEK: Japp, mer får ni inte ;)

På söndag drar jag till Ullared. I Augusti är det dax för kräftskiva och skolstart, fast i omvänd ordning. I September drar jag till Turkiet. Men nu ska jag snart dra till Sats och svettas så just nu får ni inte mer av mig!

Kram på er alla i värmen!