There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Alternativet att sitta hemma i soffan känns väldigt lockande just nu…

- december 12, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Ikväll skulle jag egentligen hälsa på hos brukshundsklubben men eftersom Maken inte mår bra hoppar jag över det. Jag har helt enkelt inte lust att åka själv, med Fisen. Så...

Ikväll skulle jag egentligen hälsa på hos brukshundsklubben men eftersom Maken inte mår bra hoppar jag över det.
Jag har helt enkelt inte lust att åka själv, med Fisen.
Så istället blir det Combat, som allt som oftast på måndagarna.
Trots att jag har världens träningsvärk.

I låren, i baken, i ryggen, armarna och axlarna.
Jag vet ju att bästa sättet för att bli av med träningsvärken är att träna lite till, men jag ska erkänna, idag tar det emot.
Alternativet att sitta hemma i soffan känns väldigt lockande just nu, men så blir det alltså inte och jag är väldigt stolt över hur jag väljer.

Man vet att det är alldeles för länge sedan man tränade Body Pump när man har som ett stort blåmärke där stången vilat på axlarna, trots att man lastade den med mesvikter.
Satan i gatan vad man blir otränad snabbt, trots att jag alltså tränat en del, men inte just Bp.
Inte på väldigt länge.

Body pump

De senaste dagarna har Hon som inte vill vara min vän längre funnits massor i mina tankar. Jag vet inte varför jag tänkt på henne så mycket just nu, men jag saknar henne väldigt mycket.
Det där hålet hon lämnade efter sig, det ekar lika tomt fortfarande.

På jobbet idag var det full fart och ännu mer att göra lär det bli imorgon. Det är intensiva timmar när serveringen är öppen, men det är kul. Tiden går fort och när man väl stängt för dagen är det bara massor med städning kvar och det är inte alls lika roligt.

Nä nu ska jag masa mig iväg, så hinner jag värma upp på löpbandet en stund. Jag behöver träna löpning om jag ska ha en chans i mitt elljusspår till sommaren.