There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Ändrade planer

- december 5, 2009 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Det vart kaos i min telefon igår. Samtal och mess om vartannat och jag simmade runt i bassängen eller satt i bastun och märkte ingenting. Det var först när jag...

Det vart kaos i min telefon igår. Samtal och mess om vartannat och jag simmade runt i bassängen eller satt i bastun och märkte ingenting. Det var först när jag var nästan klar i simhallen som jag kollade på telefonen.

Min äldsta son, 15½ åringen hade blivit skallad i skolan. Skolkuratorn hade tagit honom till vårdcentralen där man konstaterade att näsbenet var brutet så kuratorn fortsatte vidare med sonen till KS akuten.
Darling hade de fått tag i så han satt redan på Arlanda Express när jag väl märkte att nåt hade hänt. Darling åkte in och löste av kuratorn och vi beslutade att det inte var någon idé att jag tog bilen och åkte in för det är svårt med parkering på KS. Hade de blivit sittande jättesent hade jag åkt in och löst av Darling men det tog ”bara” 4 timmar. Så frammåt 19-20 tiden åkte jag in och hämtade hem dem.

Kaos

Hela min fredag vart upp och ner. Först i torsdags insåg jag att det inte skulle bli någon baminton på fredagen men sen vart det inte någon pump heller. Så helt plötsligt hade jag två timmars träning att jobba in under helgen. Den ena timmen löste vi idag. Jag och Darling spelade badminton en timme, vilket var kul.
Han är bara så mycket bättre än jag så det är helt hopplöst att vinna, vilket inte är så roligt. Det är ännu tristare om han spelar sämre än han egentligen kan för min skull så det är inte heller någon lösning. Jag behöver bli bättre helt enkelt.

Nu har jag en timme kvar för att komma upp i mina planerade 7 timmar träning den här veckan och det tänkte jag lösa med ännu ett besök i simhallen imorgon. MEN, det beror på hur sent det bli ikväll.

I stan ikväll

Ikväll ska vi ut med vänner jag och Darling. Vi ska till Cumin Club och äta indisk mat. Det ska bli supernajs!!! Härligt att få en kväll på stan, bara vi vuxna. Jag är helt övertygad om att jag är en mycket roligare mamma om jag får komma iväg ibland på lite vuxenaktiviteter utan barnen.

Vi träffade förresten killen som skallade min son och killens pappa idag. Det var ett bra samtal och allt har löst sig fint. Hoppas nu bara att killen lär sig nåt av allt det här så att inte det händer igen.
Vad gäller min son så var han jätteduktig hos doktorn och har nästan inte alls ont nu. Näsan är gipsad och läkaren knäckte den rak igen så det blir nog bra när det läkt färdigt.

Nu ska jag skutta i duschen, och piffa mig lite innan det är dax att ge sig av.

Trevlig helg alla!

  • http://www.spinell.se Mattias

    Det där namnet… kjumiinklubb uttalar man det.
    Uttalar man det cum in club så blir det lite snuskigare…