There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Är det nu jag bara ska bita ihop och göra ändå?

- februari 13, 2012 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

 När man börjar först 10 på jobbet hinner man med saker på morgonen, som att laga middag och lyssna på Fisen som busar med Ninjan. Jag är bokad på BC...

 När man börjar först 10 på jobbet hinner man med saker på morgonen, som att laga middag och lyssna på Fisen som busar med Ninjan.

Jag är bokad på BC ikväll, och jag har kommit in, men jag saknar lusten. Är det nu jag bara ska bita ihop och göra ändå? Fast jag inte är sugen? Eller tror ni det kommer ge sig framåt eftermiddagen? Jag planerar i alla fall för att det ska bli av och preppar middag nu, när jag ändå hinner med det.

Har ni märkt förresten att ljuset är tillbaka? Klockan är halv 8 på morgonen och det är ljust ute! Nu ska bara snön och kylan försvinna så ser jag framför mig hur jag lätt besegrar elljusspåret när sommaren kommer. Jag vet, det kommer inte finnas nåt lätt med det alls, men jag tänker mig att det ska kännas enkelt, för att peppa mig själv och tro att jag klarar det.

Min domare är världens envisaste person med en vinnarskalle som inte är av denna världen. Hon kommer göra allt för att slå mig om det så bara är med en sekund. Jag har inga tvivel alls om att det här är en tävling i hennes ögon och lika bra är väl det, lite piska har aldrig skadat. Speciellt eftersom jag fortfarande inte ens börjat träna.

Imorgon är det förresten alla hjärtans dag, det har ni knappast missat. Brukar ni uppmärksamma den? Jag kan tycka att det är roligt och gulligt med rosor och söta kort men samtidigt bara en gnutta krystat va? Jag menar, det är ju när jag är mitt allra värsta jag som jag vill höra att jag ändå är älskad och uppskattad, inte en dag när man ”ska” älska varandra och köper saker bara för att alla andra gör det.

Jag har varit i valet och kvalet hur vi ska göra i år. Ska vi käka en bit mat på stan imorgon, bara jag och maken? Fast vi jobbar, jag kör bil och det rent ekonomiskt inte kan bli nåt storslaget, eller ska vi skita i det och ta det en annan dag? Känns som att en annan dag e bättre. Kanske fika hemma med kidsen istället? Det är ju kärlek det med!

Före

Imorgon ska jag klippa mig. Här har ni en FÖRE bild.

 

 • jesse

  Det är en tävling och hård kamp i mina ögon ,men denna gång är det inte JAG som ska vara med och få fina spurtpriser eller gullmedalj utan nu ska jag vara med som suport, moraliskt stöd ,vätskekontroll samt hjälp till att flåsa. Dommaren kommer vara stentuff med rasslande koppel och hon har investerat i nya SNABBA terrängskor.
  Ser att du hängt lite på gymmet så det är ju en bra början å snart kommer våren så då är det lättare att komma ut i skogen

  Jag hoppar över alla hjärtans dagfirande det är lite tönt att man ska fira kärleken bara 1ggr om året när man behöver mycket kärlek ofta. Men det blir lite uppmärksammat på jobbet iallafall med ballonger.

  Jag å Sötgöte brukar uppmärksamma dagen då vi träffades allra första gången, förlovningsdag samt bröllopsdag,namsdagar och spontandagar. Frågar jag gubben så tycker han att Våffel,pankaks, och muffinsdagen är dom dagarna som ska firas och uppmärksammas.
  Det finns annat som man skulle brysig mer om typ :prata med ditt barndag,
  rasta en panchis dag, sitt inte ensam på julafton,rädda träsktrollen

 • Martina

  Inte så konstigt att jag tycker alla hjärtans dag är en av de mest onödiga heldgagarna på året :)
  Men men..

  klart du ska komma och köra BC! Jag är ju där, det var så kul att träffa dig i onsdags efter så lång tid.

  kram kram