There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Är jag helt lost?

- december 11, 2009 - by , in Gott och Blandat, with 3 comments -

Jag vet ju att man inte ska väga sig oftare än en gång i veckan. Den gyllene regeln är att man väger sig på sitt vv möte och inte alls...

Jag vet ju att man inte ska väga sig oftare än en gång i veckan. Den gyllene regeln är att man väger sig på sitt vv möte och inte alls hemma. Tror ni jag kan låta bli att väga mig hemma?

Klart att jag inte kan. Vågarna är inte riktigt synkade och min är inte alls lika fint kalibrerad som den på vv. Sen är mitt golv inte heller helt jämt men ändå, en liten hint om vart det är på väg kan man få.
så nu har jag känt att kroppen verkligen inte alls vill släppa ifrån sig nåt. Kroppen samlar på sig lite vatten har jag märkt och magen vill inte alls vara sådär regelbunden som jag önskar och genast så märks det på vågen, upp 2 kg på några dagar! Deppigt!!!

Speciellt när jag tränar 7 timmar i veckan och äter ordentligt, håller mig inom mina ProPoints (pp) och dricker massor med vatten. Ibland känner jag mig helt lost.
Alla rätt blir ändå alla fel…

Kan det inte hända nåt!

Jag hade sett fram emot att viktminskningen skulle ta fart igen, kilona skulle trilla av och nu, nu känns det bara jobbigt… JAG VILL ATT DET SKA GÅ FRAMÅT!!!
Jag är trött på det här rantandet två steg fram och ett tillbaka hela tiden.

Det enda jag inte alls skött den senaste tiden är nog grönsakerna. Det har blivit väldigt lite grönsaker, jag har inte orkat.
Nu tror jag inte att allt står och faller med grönsakerna, fibrer får jag i mig i alla fall och vitaminer och mineraler med, men jag får väl skärpa mig och hoppas på en förändring.
Det kan ju vara bara lingonveckan som är på väg men såhär stor förändring har jag inte haft tidigare, redan veckan innan, så jag känner mig lite tveksam till det.
Känns mest som en dålig bortförklaring.

Jäääääla skiiiiit!

Träningen idag består av en timme i poolen, 2 km ska avverkas & bodypump ikväll. Då kan jag lägga på lite tänkte jag för sen har jag ingen inplanerad träning förrän på tisdag. Badminton hade ju vart jätteroligt men jag tror inte det blir så den här fredagen heller.

Tro inte att jag ger upp, det känns som om jag inte kan ge upp, det här är mitt liv nu och jag älskar det. Jag behöver bara få ur mig lite frustration över att det går så segt och jag är så otålig, vill ha resultat, känner mig värd det!

Ha en najs fredag alla!!!

 • Kitty73

  Tjena tjejen! Salt och kolhydrater binder vatten och är du stressad så håller du vatten i kroppen också. För mig är det stor skillnad. Jag äter inte bröd/mjöl i vanliga fall, men gör jag det så ökar min vikt med ca 2 kg från den ena dagen till den andra. Den släpper vätskan efter ca 3-4 dagar! Likadant vid lingonvecka… Kan det vara som så att du är stressad? Bara en tanke… Jag väger mig varje morgon och för mig har det blivit ett sätt att lära känna min kropp. Vad man ”ska” och vad man trivs med är ju två vitt skilda saker! Haka inte upp dig på ett ev plus om du vet att du skött både kost och träning, kroppen släpper tids nog. Du hejade ju på mig när det vart plus för mig! Veckan därpå så vart det ner 0,8 kg! Dina prestationer mäts ju inte bara på vågen utan i vad du gör för att det skall blir minus på vågen!

  Kram!

 • http://www.partypinglan.se Tess

  Tack Ellinor :-)

  Det var ett bra tips. Jag tror inte jag äter för mycket salt men ska definitivt hålla koll på det.

  Ha en bra helg!!!

  PS. Vill du ha en träningskompis nån gång så kanske vi kan hitta ett pass att köra tillsammans, eller om du kanske vill hänga med och simma nån gång. DS.

 • http://elliekaramelli.blogspot.com/ Ellinor

  Hej Sötis,

  Det var en kille i biggest loser ”B” som tränade superhårt men gav sig ifrån dåliga siffror och dom kom fram till att boven i dramat var sojan han marinerade sitt kött med för att det innehåller mycket salt som i sin tur binder vattnet i kroppen… Kanske har du oxå mycket vatten kvar i kroppen? Prova med att minska saltet.

  Kramilikram