There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Årets mest välfyllda vecka

- oktober 15, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Måndag och årets kanske stressigaste vecka har startat. Nu är det galopp hela vägen in i nästa vecka! Mestadels roliga saker som står på listan. Varför händer allt roligt samtidigt?...

Måndag och årets kanske stressigaste vecka har startat. Nu är det galopp hela vägen in i nästa vecka! Mestadels roliga saker som står på listan. Varför händer allt roligt samtidigt?

Idag börjar veckan med jobb och veckohandling.

Helgen som nu är över har varit sjukt bra! I fredags kom Snygga grannen och hennes man över och vi satt i köket och drack vin. Härligt att ses igen!

I lördags var det vägdag och jag förlorade. Visst kan det bero på att jag slarvat en gnutta men jag tror och hoppas att det helt hänger på att jag fick mens i fredags. Vis av många år på VV så vet jag att mens ofta är detsamma som viktökning. Kroppen lagrar in mer vatten under mensveckan. Det brukar således släppa till veckan efter så nu är det bara att hålla sig till planen och längta efter ett mirakel.

Ställningen är just nu:
3.26% mot 5.25%
Det är dessvärre jag som ligger väldigt under. Så ett mirakel behövs!

Men lördagen fortsatte trevligare med födelsedagsfirande hela kvällen och början av natten. Tyvärr gick sista tåget redan 01.19 men jag var inte hemma förrän 02:40 så det kanske var bra ändå.

Söndagen spenderades med matplanering, tvätt, städning och ett besök till Haninge C. Sen var klockan helt plötsligt 22 och det var läge att sova.
Jag sov oroligt och vaknade mer än jag somnade så idag är jag trött som en gnu och säkert ungefär lika flamsig som en sådan med.
Desto tröttare desto mer skrattar jag. Man kan inte anklaga mig för att vara trött och grinig i alla fall.
Så idag ska jag sprida solsken bland korvstroganoff och sallader. Det kan behövas en måndag.

image

Jag letar fortfarande efter sällskap till Opeths spelning på Södra teatern i början av December. Vi behöver inte känna varandra, det kan vi ju lösa då. Jag vill bara ha nån att dela upplevelsen med!
Är du intresserad, tveka inte att höra av dig!

image