There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Asch då!

- januari 26, 2015 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Resultat av 2 veckor: Minus 0.5 kg på vågen (85.7) Ketos: 1.4 mmol/l (BRA! 1.5-3.0 är optimalt) Nuvarande vecka, vecka 3, är ökänd för dåliga resultat. Men hur det verkligen...

Resultat av 2 veckor:
Minus 0.5 kg på vågen (85.7)
Ketos: 1.4 mmol/l (BRA! 1.5-3.0 är optimalt)
Nuvarande vecka, vecka 3, är ökänd för dåliga resultat. Men hur det verkligen går får vi se först nästa måndag.

Sammanfattning av vecka 2:

Jag har varit helt slut i kroppen. Bara att gå upp för en liten, liten backe har fått kroppen att protestera. Jag har varit trött i huvudet också. Mer förvirrad än vanligt. Glömt viktiga saker, sagt fel namn, somnat tidigt.
Jag har sovit hyfsat. När jag väl somnat har jag drömt massor. Det här med drömmandet är tydligen ganska välkänt.

MATEN:
Inga problem alls. Jag tror jag äter lite för lite, men eftersom jag varken väger eller mäter maten så är det svårt att säga. Får jag flera ”dåliga” resultat på vågen är det i alla fall här jag ska börja kolla. Mättnaden är i alla fall inget problem. Godissuget är också helt under kontroll. Det är grymt skönt att inte ha såna enorma sug efter kolhydrater. Förut kunde jag gjort vad som helst för pannkakor till lunch och godis på eftermiddagen.
Jag anser att jag håller mig till strikt LCHF, max 10g kolhydrater/dag.

MAGEN:
Tja, den är inte helt överens med mängden fett i maten. Jag har varit väldigt dålig i magen, uppskattningsvis hälften av alla veckans dagar. Fördelen är att det går ju snabbt och enkelt på toa i alla fall :D

SLUTLIGEN:
Min målsättning från början var att klara 4 veckor. Men jag märker att jag redan börjat fundera på hur jag ska lösa det när jag åker till Cypern i sommar. Jag misstänker alltså att jag inte kommer sluta inom den närmsta framtiden.
Från nästa vecka ska jag dessutom få med mig Lilla T. Han ska för första gången prova på LCHF, vi hoppas att det ska ge bra resultat med hans blodsocker. Han har lovat mig minst 4 veckor.

Att utesluta bröd, pasta, potatis, ris och sånt är verkligen inte så svårt för mig. Mina cravings har alltid varit godis, snacks, pannkakor, friterade grejjer. Däremot har jag inte ätit ute än, inte kört en helkväll på stan, inte åkt på en kryssning, så jag har några utmaningar att ta mig igenom.

don't_panic