There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Asjobbig träning

- november 10, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Det blev ett jobbigt träningspass idag. Började med att jag fick ont i magen på eftermiddagen, riktigt ont, men jag ignorerade det bäst jag kunde. Tog till slut en Losec...

Det blev ett jobbigt träningspass idag. Började med att jag fick ont i magen på eftermiddagen, riktigt ont, men jag ignorerade det bäst jag kunde. Tog till slut en Losec och åt en banan för att få magen att lugna ner sig.

Corebräda

Fastnat

Till mellis ett par timmar före träningen åt jag lite yoghurt med müsli och ett kokt ägg , och det fastnade sådär som alla GBP och GB opererade säkert känner igen.
Maten vill inte åka ner och det känns som att den fastnat alldeles för högt upp vilket gör att man blir hyfsat illamående. Och burpig, jag rapade och rapade men inte hjälpte det.

SaCoPu

Drygt en och en halv timme senare stod jag redo på Corebrädan i salen och kände mig aningen bättre men långt från helt bra. Så det vart ett jävligt tungt pass när jag hela tiden kände det som att jag skulle kräkas men tack och lov klarade jag mig från det.

Jag hoppade och joggade för allt jag var värd men på slutet såg jag prickar framför ögonen så jag fuskade lite med utfallshoppen i sista omgången. Finns inget att vinna på att tuppa av på riktigt.
Det var ett bra pass för övrigt även om jag inte var i toppform idag och imorgon får jag en ny chans att göra om det igen och göra det lite bättre :)

Nu blir det en lugn myskväll framför tv:n, med Hells Kitchen om en stund.