There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Åt rätt håll!

- januari 5, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Tjohopp, nu har jag planerat nåt igen. Ett nytt smalare liv! Nejdå! Skoja bara, men en kostomläggning av modell grande ska det i alla fall bli. Hur jag än vill,...

Tjohopp, nu har jag planerat nåt igen. Ett nytt smalare liv!

Nejdå! Skoja bara, men en kostomläggning av modell grande ska det i alla fall bli.

Hur jag än vill, lär jag inte kunna bli smalare av att leva på godis, snacks, snabbmat och alkohol. Och det är snart dax att ge upp det ett tag. Det blir en vit period, utan allt onyttigt, så jag kan få kontroll på godismonstret där inne.

Jupp, så blir det! På tisdag börjar jobbet som vanligt igen efter några väldigt lugna veckor. Mina söta hundar ska få släpa runt mig i skogen och perfekt passar det mig! För jag kan ju enkelt lägga in snabbare promenader och brantare backar :D

Oj, oj, oj, det kommer bli så bra det här!

I mitten på Januari ska jag börja dela reklam igen. Fy vad det är träligt att dela reklam när typ alla brevlådor har en Nej Tack skylt. Men hur som helst, reklamen ska ut, jag har nog tusen reklamblad kvar hemma. Kanske 1500.

Nu har jag tagit ett steg närmare min målsättning att nå målvikt i år och planerna för att utveckla företaget är redan igång. Vi har ett projekt på G som jag verkligen tror på!

Nästa surdeg är pluggandet som jag ska ta tag i. Det kommer gå snabbt, bara jag gör det. Innan sommaren ska det vara klart, så e det bara!

Ett mål för i år är att se till att jag bokar in något roligt och något utvecklande varje månad under 2014. Hittills har jag bokat in en kursdag i förstahjälpen för hundar i februari. Utvecklande under Januari och Mars kommer vara att plugga!! När det handlar om roliga saker så har jag klipp och färg bokat nästa lördag (Januari CHECK!), Ullared-resa med Monas Universum i Februari (Februari CHECK!) och Kryssning i Mars. Hela Q1 2014 är således färdigplanerat!

Träning har jag icke planerat alls! Dels räknar jag alla hundpromenader som lätt träning och dels tror jag att det kommer bli någon form av träning under mina vita veckor bara för att fokusera på annat än att det är jobbigt! Och sist men inte minst! Jag har beslutat att fokusera enbart på det som känns positivt för mig, sånt som inte ger ångest utan kan förstärka alla bra sekunder och minuter varje dag.

Träning, hur nyttigt det än må vara, hör inte dit, för mig, just nu. Så är det! Alltså ska jag inte lägga det som ett mål för när jag inte lyckas nå det så blir det bara pannkaka. Istället får det komma naturligt under dagarna i form av att jag spenderar mer tid ute i rörelse än någonsin tidigare och när helst jag känner att det skulle vara roligt att göra nåt mer av det så får det ske. DÅ! Inte nu.

Det känns som att jag har hittat en bra väg framåt. Jag är glad åt det och över att jag mår såpass bra som jag gör. Vem vet hur 2014 slutar? Till slut fick jag ett svar på mitt jul-sms och bara det känns som ett steg i rätt riktning!

Kom igen nu alla som lämnar ett skruttigt 2013 bakom sig. Häng med mig och gör 2014 till nåt riktigt bra. Hur det än är så ligger det i våra händer!