There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Avklädd

- mars 26, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Det slutade med att jag bokade av kvällens Afrodans igår. Inte ett helt lätt beslut, för har jag bokat in träning ska den genomföras, men jag behövde verkligen en paus....

Det slutade med att jag bokade av kvällens Afrodans igår. Inte ett helt lätt beslut, för har jag bokat in träning ska den genomföras, men jag behövde verkligen en paus. Kändes som att jag höll på att gå under helt.

Däremot så började dagen idag med att jag vaknade lite piggare än på senaste tiden. Visserligen lite ont i huvudet idag igen men den gick över med Alindrin och kaffe. Sen mådde jag bra! Pigg och glad FREDAAAAAG!
Så jag passade på att betala räkningarna, göra matlistan till nästa vecka med tillhörande inköpslista. Gjorde en snabb koll om min budget håller och det verkade den göra, typ, (trots att det har varit en del oväntade utgifter).

I´m back!

Nu när allt det där tråkjobbet är avklarat känns det riktigt bra och jag tycker att det är så skönt att vara tillbaka i mitt vanliga glada jag. Däremot har jag beslutat att avboka träningen på lördag med så att kroppen får lite mer vila.

Draktränaren

Jag och Darling ska överraska Lilla M med bio på lördag och det kommer bli väldigt tajt att hinna med både träning och veckohandlingen före bion och efter hinns det inte heller med då vi måste hem och rådda middag åt La Familia.

Med tanke på hur totalt körd jag kände mig igår så kan kroppen få nöja sig med 6 pass den här veckan, det måste inte bli 8 varenda vecka.

Hälften kvar

Det känns så skönt att jag verkligen har hittat träning jag gillar. Det ger mig hopp när vikten inte alls vill som jag vill ibland. Även om jag inte skulle gå ner ett hg till skulle jag kunna leva och må bra så här, och det är ju inte helt illa.
Men det är klart, jag ska gå ner mer, jag är fortfarande bara och sniffar på 50% och det betyder att jag har lika mycket kvar.

Någon direkt plan för hur jag ska nå dit har jag inte, förutom att fortsätta i samma snygga stil som hittills, men jag önskar emellanåt att jag kunde hitta något som gjorde att det skulle gå lite fortare. Jag antar att det är så att jag måste se över min mat ännu mer noggrant.

Fortfarande äter jag godis varenda helg (lösgodis är min last), och jag antar att jag skulle kunna äta lite mindre godis. Förutom det så gör jag rätt bra. Ibland äter jag kanske lite stora portioner, det händer att jag är vrålhungrig efter träning, men sällan annars.

Den enda riktigt stora förändringen som jag är inne på, är att till hösten byta ut några pass mot mer konditionsträning och troligen öka på med ett eller två pass i veckan om jag hittar tid till det. Jag hoppas på att med mer konditionsträning ska jag förbränna lite mer och förhoppningsvis få lite snabbare resultat på vågen.

GympadojjorFynd

Igår när jag bokade av min träning tog jag med mig Lilla M och åkte upp till Länna för att köpa nya skor åt henne. Jag hittade ett par gympadojjor för 179 kr och ett par fodrade gummistövlar för 129 kr.

När jag skulle betala fick jag erbjudande om att joina deras klubb och fick då gympadojjorna för specialpris och dessutom 10% välkomstrabatt på hela kalaset. 160 kr fick jag till slut betala för skorna! Sjyst rabatt!

Lika härliga priser hade de inte på Lindex där jag köpte 10 par strumpor och 2 par strumpbyxor till Lilla M, 308 kr! *Dyrt* tycker jag i alla fall.

Nu när våren kommer så är det ju inte bara Lilla M som behöver nya skor, killarna lär väl behöva ett och annat par de med, men jag skjuter upp det lite till…
Nya cyklar behöver Lilla M och Lilla T, så det ska vi försöka åka och kolla på snarast. Utgifter, utgifter…
Tur att det finns räntefria avbetalningar :-)

Vårkläder

Själv har jag varit och kollat in vårkläder i butikerna och inte hittat mycket jag gillar. Men, jag vill ändå inte handla förrän jag kan köpa en storlek mindre så det är ingen panik. Jag har så jag klarar mig.

På tal om kläder så kollade jag in en tjej i omklädningsrummet igår. Hon höll precis på att klä sig. Hon hade på sig underkläder och svarta tunna strumbyxor. På det tog hon på sig ett vitt linne som knappt gick ner över rumpan. Över det tog hon på sig en jacka och sen gick hon. Hon hade alltså inte ens en skimpig kjol till den outfitten. Nog för att hon säkert var precis runt 20 och snygg, men va faan! Hon gick ju omkring halvnaken!

Snyggt?!Folk får ju göra som de vill, jag konstaterar krasst bara att det såg jäkligt kallt ut att gå klädd (eller oklädd) så där. Lila M är bara 9½ och hon tycker också att det funkar med en kort top till strumpbyxor, fast där brukar jag sätta stopp. En liten kjol, eller en lång top (typ tunika) är minimum.

När började vi sluta klä på oss? Och varför? Jag fattar inte varför det ska vara så himla avklätt. Är det inte snyggare med kläder som inte visar allt? Vill man se allt? Vad blir då kvar till fantasin?

Som förra sommaren när jag såg en tjej i Centrum som hade bikiniöverdel (en skimpig sådan) och pyttesmå jeansshorts som knappt täckte rumpan. Inte nog med det så hade hon dessutom jeansshortsen helt uppknäppta så att man kunde se den matchande bikinitrosan.
Nu ska ni inte tro att de är bara tjejer som går halvnakna ute. Nej då, förra sommaren såg jag en kille ute som hade passat i en sån där kalender för brandmän eller nåt. Ung, rätt snygg, strosade han på gångvägen i närheten av Haninge C. Inget alls på överkroppen och ett par såna där gula varselshorts som hängde löst på höfterna så att resåren från kallingarna stack upp.

Jag ogillar verkligen män i bar överkropp i stan, i centrum, i butiker osv. Det funkar bra hemma, på stranden, eller rent allmänt i miljöer där man är lättklädd men jag tycker att det känns ofräscht på pendeln, på uteserveringen, på Ica Maxi osv. Samma gäller givetvis för kvinnor med bara små skimpiga bikiniöverdelar, oavsett hur snygga de är.

Men det kanske är bara jag, ni andra kanske gillar alla halvnakna personer i sommar Sverige.