There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Bara en vanlig tisdag…

- november 25, 2008 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Tisdagen kom med tisdagsmöte på förmiddagen. Mötet var trevligt och jag har ökat på min samling med ytterligare drygt en så den uppgåt nu till totalt 9 vilket känns alldeles...

Tisdagen kom med tisdagsmöte på förmiddagen. Mötet var trevligt och jag har ökat på min samling med ytterligare drygt en så den uppgåt nu till totalt 9 vilket känns alldeles utmärkt.

Week 7/52: A cup of teaPå väg hem får jag samtal från skolan, min äldsta son R hade inte kommit fram till skolan idag, utan valt att ta en dag ledigt. Tillsammans med 2 andra killar i samma klass, tänkte de ägna dagen åt spel och pulkaåkning. Dock utan att någon hade informerats om detta.

Eftersom jag ändå satt i bilen beslöt jag mig för att kolla runt lite efter dem men de såg mig i samma ögonblick jag såg dem och sen försvann de.
Så jag körde runt området, parkerade bilen och tog mig en liten promenad. Tre mycket förvånade killar insåg snabbt att de hade inte någonstans att gömma sig när de väl fick syn på mig. Jag satte dem i bilen och körde dem till skolan. Sen följde jag med in och lämnade över dem till läraren. Det var nog det roligaste av allt, att se deras lite skamsna miner när de i samlad trupp klev in i ett för övrigt välfyllt klassrum, med mig i hälarna.

När jag sen kom hem, kom son nummer 2 hem, två lektioner för tidigt. Han hade gått från skolan och var jätteledsen för att han blivit mulad flera gånger under dagen och ville ju då inte stanna kvar i skolan. Han kommer få skolk för det men han sa i alla fall till läraren att han gick och jag känner lite sympati med honom. Jag minns ju själv hur hemskt det var i skolan på vinterhalvåret. Men han har fått lova mig att inte göra om det. Gå från skolan innan skoldagen är slut alltså.

Vi hade precis satt oss, son nummer 2 och jag. Jag hade dukat sen lunch och var jättehungrig och sonen skulle dricka te när nästa skola ringde.
Son nummer 3 mådde inte bra. Han är diabetiker och låg lågt i sitt socker och hade som följd av det ont i huvudet. Självklart gick vi och hämtade hem honom. När vi kom fram hade han ätit druvsocker och ett par kex. Jag hade med mig en banan som han åt på vägen hem. Väl hemma hade hans socker stigit en aning och han började känna sig bättre.

Nu kan jag bara hoppas att lilltjejen kommer hem sprittande glad som hon gör ibland och att hon haft en bra skoldag.

På Spastugan har det inte hänt mycket den senaste veckan. Jag har lagt den tid jag har på att skapa denna blogg. Det kommer nog ta ett tag till att få ihop det som jag vill ha det och sen återgår jag till att vidareutveckla Spastugan.

Jag har tittat lite på tävlingsalternativ och spånat kring en idé som är hyperintressant, sen om den är görbar vet jag inte.
Det kommer dröja innan det ger resultat men jag hoppas kunna visa upp en cool tävlingsfunktion i början på nästa år.