There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Bara massor med träning

- mars 10, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Äntligen har min våg kommit ner till ungefär samma som jag hade före kryssningen i fredags. Det är najs. Sen om det var kryssningen eller mensen låter jag vara osagt....

Äntligen har min våg kommit ner till ungefär samma som jag hade före kryssningen i fredags.
Det är najs.
Sen om det var kryssningen eller mensen låter jag vara osagt.
Jag är nöjd med att resultatet inte blev så långvarigt.

SaCoPu

3 SaCoPu pass har jag kört den här veckan och det känns bra. Igår fick jag kramp i vaden mitt i passet men det gick det med. Lite jobbigare bara.
SaCoPu är vansinnigt roligt och igår satte jag alla hopp. *Go Tess*
Nu gäller det bara att hitta in i alla rörelser och försöka övertyga kroppen om att det går jättebra att komma djupare ner i alla hoppen. Det bränner bara så in i helvete i låren.

Det känns som att det tar stopp. Jag tänker ner men benen är låsta och böjer sig inte en millimeter. Fast det har blivit bättre, jag kommer nog ner en aning djupare nu än tidigare men fortfarande får man nog kolla djävulskt noga om man ska kunna se någon skillnad.

Att träna för Inka är det bästa jag vet. Hon är sjukt grym (och vansinnigt snygg), det går inte att bortse från. Jag skulle lätt kunna nöja mig med att bara gå på hennes pass.

Men hur som helst, jag gillar verkligen SaCoPu. Jag gillar att kunna pusha mig själv till max och känna att jag kan utvecklas och bli bättre. Jag gillar att lära mig koreografin och känna att jag blir bättre på balansövningarna trots att jag är trött.  Jag gillar musiken och energin.
Det är ena snabba och roliga 55 minuter, jag lovar.

Bp och min träningsvecka

Idag blir det dock inte SaCoPu utan Bp med Anna (eller någon annan?). Bp är inte en av mina favvosar men det är bra som komplement till alla konditionsklasser. Nya koreografin och musiken är riktigt bra och det är så skönt med lite nytt för attans vad jag var trött på den förra. Anna däremot hör till de jag har som favoriter bland instruktörerna.

Sen bokade jag mig på Bp imorgon med men står på kölistan.
På lördag kommer jag inte hinna med min Combat för jag ska ut och äta med Älsklingen, Jesse och Tord.
Alternativet var Bp imorgon eller SaCoPu på lördag förmiddag. 4 SaCoPu på en vecka kanske blir lite mycket så jag chansar på Bp:n i första hand.
Fast jag har ju Bp inbokat på Söndag med (och en långpromenad) så vi får väl se hur genomtänkt det här blir.
Inte en enda Combat eller Piloxing den här veckan dock.

Nästa vecka

Nästa vecka ser mixen lite bättre ut. BodyCombat, SatsCorePulse, BodyPump, SatsCorePulse, Piloxing, Vila, BodyCombat och på Söndagen en BodyPump. Dessutom har jag tänkt att komma ut och gå lite nästa vecka. Ska försöka hitta en lagom sträcka på kanske 45 minuter eller så.

Nä nog om mitt träningsschema.
Nu måste jag frulla.