There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Besök på närakuten

- maj 27, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Torsdag idag och fort har det gått. Jag började dagen på Ks med Lilla T som skulle på läkarbesök till ortopeden. Det gick bra, inga problem där så vi firade...

Torsdag idag och fort har det gått.
Jag började dagen på Ks med Lilla T som skulle på läkarbesök till ortopeden.

Det gick bra, inga problem där så vi firade med fika. Jag åt en stor kanelbulle och Lilla T en stor muffin. Ibland måste väl också jag kliva av programmet och bara vara. Bullen skulle tränas bort senare under dagen i alla fall, tänkte jag.

Handla

Efter besöket på Ks åkte vi Till Maxi och handlade. Det var ju rätt trevligt med sällskap och vi betade av inköpslistan ganska fort. Vidare hemåt, plocka in all mat och sen laga lunch.

Jag åt min frukost från igår i repris till lunchen, fast 2 mackor, inte en. Kanske kvalar det inte in som lunch egentligen, borde väl äta mer lagad mat. Dessvärre hade vi inga rester i kylen och jag orkade inte laga annat. Det vart i alla fall 2 osötade Kornelle med avokado och två kokta ägg. Inte så illa egentligen.

Middag

Efter lunchen slösurfade jag ett tag och sen var det läge att laga middag. Hade tänkt göra typ Ryssröra i pitabröd men hittade inga goda pitabröd i butiken så det vart köttfärsröra med ris istället.
Det gick det med.
Rätt gott faktiskt trots att jag snålade med kryddorna. Har lite känningar av min magkatarr igen och vill inte att det ska bli värre. Läge att köpa mer Losec imorgon kanske.

Närakuten

Sen hoppade jag in i duschen. När jag duschat färdigt dök Stora R upp och det visade sig att han cyklat omkull och slagit upp hakan. Jag messade min snälla granne som inte var hemma så vi åkte in till hennes jobb, på närakuten i Handen.

Skönt när man känner någon och blir omhändertagen direkt.
Fort gick det och snart var Stora R ihopsydd med 4 stygn och vi var på väg hem.
En lätt hjärnskakning hade han åkt på med så nu är det vila som gäller.

Jättestort tack till proffsiga Martina, skönt att ha dig på andra sidan väggen :-)

Träning och vänner

Jag droppade av Stora R hemma och körde genast vidare till Farsta för lite SatsCorePulse och Core efter det med Inka. Hade nån illusion om att det inte skulle vara fullt så jobbigt som igår och det var det visserligen inte heller, men jobbigt var det.
Kan det vara så att det är effekterna från att jag hoppar mer och verkligen försöker ta ut mig på pulstopparna? Jag vet inte, men det känns tungt, på ett sätt det inte gjort sedan då vi precis bytte koreografi.

I Farsta träffade jag på urgulliga Ann-Mari en kortis med. KUL, trots att vi bara hann prata ett par minuter. Hon hade varit och kört en pump-klass så vi möttes i dörren, hon på väg ut och jag på väg in.

OmplåstradKväll

Hemma efter träningen var jag igen runt 20:30 och då var det läge att äta middag, jag hade inte ätit något sedan lunchen runt 13 förutom en banan. Mellis hann jag inte med idag, var på närakuten just då.

Nu är torsdagen snart slut och jag ska bara kolla klart på andra semin till Eurovision innan det är dax att krypa ner i sängen.

Sköt om er alla.