There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Bildarkivet

- augusti 23, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 4 comments -

Nu har jag grävt djupt i familjehistoriken. Nu ska ni få se Tess år 1995. Måndag och vilodag, men bara vila från träningen, för övrigt var dagen rätt fullbokad. Skolstart...

Nu har jag grävt djupt i familjehistoriken. Nu ska ni få se Tess år 1995.

Måndag och vilodag, men bara vila från träningen, för övrigt var dagen rätt fullbokad.

Skolstart

Idag började även de andra tre ungarna skolan. Stora R var uppe först av alla och hade åkt hemifrån innan vi andra ens kommit ur sängen. Själv klev jag inte upp förrän 07:40 och vid 8 väckte vi de som fortfarande sov.
Vi åt frukost tillsammans och satte sedan igång med veckans matsedel.

Veckohandling

Darling som var uppe en timme före mig hade redan knåpat ihop en matsedel för större delen av veckan så jag kompletterade och skrev inköpslistan till alltihopa. Förutom veckohandlingen skulle allt till kräftskivan finnas med.
Till kräftskivan kommer jag som vanligt baka bröd, men i år ska jag också baka ett par pajer och fika till kaffet.

När alla barnen gått hemifrån åkte Darling och jag och handlade, först till Bolaget och sen till Maxi. Det är inga problem att veckohandla i min lilla bil, det finns gott om utrymme och det är enkelt att få in kassarna i bagageutrymmet. Vi var hemma igen strax efter 12, då skulle all mat plockas in i kylar, frysen, skåp och lådor.

Sushi och tårta

Lite sådär vardagslyxigt så hade vi köpt med sushi till lunch så när allt var undanplockat kunde vi äntligen sätta oss ner och äta. Kl 14 skulle vi vara hemma hos svärmor så vi åkte hemifrån runt 13:30. Svärmor fyllde år igår och bjöd in oss idag på smaskig tårta, kaffe och trevligt sällskap.

Hemma igen strax före 18 och det var bara att börja laga middag. Tur att vi hade lättlagad mat. På en knapp halvtimme slängde jag ihop en köttfärsgulasch som till slut med en massa extra kryddning vart riktigt god.

Men nu till bildarkivet…

Jag har alla mina fotopärmar i ett par kartonger i mitt Shurgardförråd, så det är inte ofta vi kollar på gamla kort. Hemma hos svärmor däremot gillar lilla M att kolla i fotopärmarna och se vad hon hittade. Foton på mig, våren 1995 när jag var med Darling och lilla R i Israel.

Det är nästan så att jag inte själv känner igen mig…

Tess, Darling och Stora R 1994

Tess och Stora R 1994

Jag kanske borde ha med en lite mer uppdaterad bild oxå…

Tess 2010

 • Eva

  Shit!.. tänk va man glömmer.. har inge minne av dej så.. mer som när lilla R döptes.. Men vilket som .. Du är skitduktig som gjort denna resa med alla ups and downs… Kramis

 • Jenny

  Jaaa, jag e på för Mattias förslag – låna en bebbe och rigga en ny bild :-)

 • http://svartvitkatt.blogg.se Linda

  Det är ju inte klokt! Du är ju en helt annan Tess idag – på alla sätt. Starkt jobbat!

 • http://bjj-bloggen.posterous.com Mattias

  Viss skillnad, på så många sätt…

  Inser att du är nog inte den enda som förändrats :)

  Vad sägs om att låna en bäbis och rigga en liknande bild?