There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Biljard och öl

- november 3, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Igår var vi på söder och spelade biljard och drack öl med fina vänner. Jag trodde att jag skulle hålla mig till ölen eftersom jag typ aldrig spelat biljard och...

Igår var vi på söder och spelade biljard och drack öl med fina vänner. Jag trodde att jag skulle hålla mig till ölen eftersom jag typ aldrig spelat biljard och Maken spelat massor, men jag hade en oväntad talang.

Jag var riktigt bra!

Kul var det också med många öl och mycket skratt. Det här kommer vi definitivt att göra om!

På hemvägen gick vi förbi Medborgarplatsen och Burger King. Jag fick i mig en halv Whopper och en halv pommes samt en hel läsk. Vi lyckades också alldeles perfekt tajma pendeln som gick 5 minuter efter att vi kommit till stationen. Då var klockan halv två på natten.

Nästa dejt blir bowling men det här kommer vi garanterat göra om!

Tack för sällskapet vänner <3