There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Birkafest med bästa sällskapet

- maj 20, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Vilken underbar helg jag har haft! I torsdags blev jag 42 och firade det hemma med glass, jordgubbar, grädde, maränger och chokladsås. Samma dag som jag tog fästingvaccin, gjorde mammografi,...

Vilken underbar helg jag har haft!
I torsdags blev jag 42 och firade det hemma med glass, jordgubbar, grädde, maränger och chokladsås.
Samma dag som jag tog fästingvaccin, gjorde mammografi, hade 8 jobbhundar och tränade (sprang 30 minuter).

I fredags jobbade jag och åkte sedan in till stan för att möta upp Maken och annat löst folk på Oliver Twist. Jag åt en sjukt god Fish and Chips och drack till det en Brooklyn Lager och sedan en halvtorr cider.
Vid 17 gick vi ner till Birka och checkade in och sedan följde ett härligt dygn med massor med god mat och ännu mer god dryck! Och godis. Gud vad jag åt!
Fast jag behövde det för att jämka ut alkoholen och även om det kändes som massor så var det inte mycket alls jämfört med tidigare.

Som vanligt efter en kryssning så slutade det med öl på stan. Vi började på Stömmen i solen på verandan bland söders alla alkisar och promenerade sedan upp för Götgatsbacken till Kinakrogen vid Medis för jag ville ha kinamat. Jag åt en 4 små rätter och friterad banan med glass tills det kom ut genom öronen och sedan skiljdes vi åt för kvällen.

Vi åkte hem och delade ut godis som vi köpt åt ungarna och pussade på dogsen och sen hopp i säng. Jag mådde illa hela natten, trodde jag hade ätit nåt dåligt och var uppe 6 gånger för att jag trodde att jag skulle kräkas. Matstrupen och magen kändes som om den höll på att frätas sönder och på morgonkvisten insåg jag att det är min magkatarr som skapade illamåendet och frätkänslan.
Så i med Omeprazol och knapara novalucid och dricka lite samarin och ett par timmar senare mådde jag toppen.

Söndagen blev lugn. Hemmapyssel och handla mat. Träning stod på agendan men efter nattens illamående var jag tveksam. Till sist gav jag mig ändå ut för Maken sa att det var så himla skönt ute och jag sprang i shorts och t-shirt. Första löppasset utan jacka och buff. Fasen vad skönt! Och det gick bra. Jag var himla nöjd med mig själv sen!

Sen igår var det måndag och jag vägde in på 73 kg. En helt okej siffra. En faktiskt riktigt bra siffra för jag fick min mens. Både jag och Maken var förvånade att jag inte vägde mer, hade det här varit förut hade min kropp gått bananas och jag hade nog vägt närmare 75 efter en tredagars helg, men icke!
Och det är det som är så skönt!
Jag inte bara känner det, jag kan faktiskt se det på kroppen, att den reagerar mycket mer normalt numer!
Jag har ju inga bevis men det känns som om jag äntligen lyckats få balans i kroppen så att den inte behöver reagera helt hysteriskt längre!

Sen regnade det större delen av dagen igår.
Jag var ute i regnet med alla mina doggisar, iförd regnkläder njöt jag av känslan av stilla sommarregn! Det var 16 grader så det var varmt och det luktade sommar, blöt jord, gräs och blommor.
Fasen, det var mysigt!

Sen hämtade jag upp Fisen från skolan och åkte ut till Bromma för att vi skulle klippa oss. Fisen klippte topparna och slingade håret, jag klippte av allt och färgade svart. Frisören var inte bra på korta tjejfrillor och fixade till en hysteriskt ful tantfrilla som jag inte alls var nöjd med. Men hon gjorde nacken snygg så jag tog trimsaxen och klippte mig själv när jag kom hem, och nu är jag nöjd!
Det är superkort och supernajs :D

Idag har jag bara 4 hundar. Men förutom jobb ska jag hinna med träning, handla (fisen ska ha matsäck imorrn), laga middag och sen ska jag på YOGA för första gången någonsin.
Haninge har nån slags hälsovecka nu och det är gratis prova på wellnessyoga i Torvalla. Så jag ska ta med mig min matta (faktiskt så har jag en sån), och testa. Det ska bli jättespännande!

Jag tog inte ett enda foto på hela kryssningen.
Det enda kortet jag har därifrån har jag fått men jag tycker att det här kortet säger allt om resan!
CYMERA_20140517_150723

Och sen ska ni givetvis få ett foto på mig, nyklippt å allt…
CYMERA_20140520_075759