There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Black Metal och öl

- december 9, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Tess + öl = full = jätteglad eller jätteledsen eller en kombo. Gårdagen var jäkligt trevlig tills det var dax att åka hem. Sen var det inte roligt mer. Inte...

Tess + öl = full = jätteglad eller jätteledsen eller en kombo.

Gårdagen var jäkligt trevlig tills det var dax att åka hem. Sen var det inte roligt mer. Inte alls. Men jag hade bra SL-karma och nattbussen stod på hållplatsen när jag kom gående så det var bara att kliva på. Sen somnade jag men blev väckt av någon när bussen stannat på min hållplats så efter att jag plockat ihop mobilen som jag tappade i golvet var det bara att kliva av och vingla hemåt.

Ibland är det skönt när allt bara fungerar. Och jag hade verkligen gjort mig förtjänt av lite flyt. Verkligen!

Kvällen igår började på Monks café med öl och nya vänner. Väldigt trevligt!

Sen åkte jag med Oskar och Pamela till Sumpan för min första Black/Death Metal-spelning. Offermod hette bandet. Tyckte dock att de var ganska tråkiga att kolla på.

Sen åkte jag hem. Maken sov borta så jag kramade hunden och somnade snabbt.

Vaknade tidigt idag. Som alltid när jag har druckit. Låg kvar i sängen och fejsbookade ett tag. Klev upp och fixade frulle. Pussade på Maken som kom hem och åt en låååååångsam frukost tillsammans.

Nu är det dax att tagga till. Hoppa ur pyjamasen och in i duschen. På med sminket, packa väskan, äta lite mer, handla nattmackor på subway och sen möta upp folk för världens roligaste kryssning!!!!

Sabaton ftw!

Ikväll ska jag rocka!