There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Bloggstatistik

- februari 4, 2013 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Statistik är roligt, eller hur?! Kolla in det här: Topplistan på sökningar som gjort att folk klickat på en länk som fått dem att hamna i min blogg. Kul att...

Statistik är roligt, eller hur?!

Kolla in det här:

Topplistan på sökningar som gjort att folk klickat på en länk som fått dem att hamna i min blogg. Kul att OB är på första plats, med tusen fler sökningar än Partypinglan.

Fast OB-inlägget var ju ganska roligt *fniss*

På andra plats kommer Partypinglan, jag alltså. Kul att folk letar efter mig.

Sen har vi propoints som hänger ihop med min tid hos Viktaväktarna. Plats tretton hör dit den med.

Unicell på fjärde plats handlar om ett bokföringsprogram som säljs av ett mycket suspekt företag. Inget jag skull ta i med tång ens, och inget jag rekommenderar vidare. Ifall ni undrar. Här kan ni läsa mer.

Sen kommer glädje och kärlek på femte och sjätte plats. Och, ja. Jag skriver nog rätt mycket om det, och om motsatserna.

Sen har vi mer tamponger, lite om helger och på plats tio handlar det om min bästa vän. Det skrev jag ju om så sent som igår.

Det här är statistiken för min blogg, rätt långt tillbaka. Minst ett år i alla fall, kanske mer.

Hur hamnade ni här?

 

  • kristoffernolrgen

    Jag bygger ett bokföringsprogram, så därför håller jag koll på vad folk skriver om bokföring på internet. Intressant med bemötandet från Unicell. Vi kör en månadskostnad där support ingår istället. Det är för att vi vill att våra kunder inte ska känna att de gjort en stor investering utan kan byta om de vill. Det i sin tur gör att vi måst pusha oss själva att bygga en bra produkt och aldrig bli trötta och mossiga…

    //Kristoffer, Zenconomy