There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

BodyScan & Julshopping

- december 20, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Helgen har varit minst sagt fullbokad. På ett skönt sätt. Och det har varit mycket snö den här helgen, på ett rätt skönt sätt det med. Jag uppskattar snömängden bra...

Helgen har varit minst sagt fullbokad. På ett skönt sätt. Och det har varit mycket snö den här helgen, på ett rätt skönt sätt det med. Jag uppskattar snömängden bra mycket mer nu när jag inte längre kör stora bilen utan sladdar runt med lilla Loppan.

Loppan

För lilla Loppan sladdar runt så fint i snön. Jag behöver inte lägga timmar på att skotta och få hjälp med att putta loss bilen från parkeringen. Loppan den rullar hur fint som helst oavsett att det snöar konstant. Det är halt ute och jag har sett massor med folk som sladdat in i vägräcken och får hjälp med bärgning. Själv anpassar jag farten och imponeras av att mina dubbfria vinterdäck har riktigt bra fäste.

BodyScan från GrouponBodyScan

I lördags körde jag och Darling ut till nacka för att á la Anna Anka style få reda på hur gamla vi var inuti och få mätvärden på hur mycket fett vi hade i kroppen. Det var intressant men sisådär roligt när Darling som är smal som en pinne givetvis hade bra mycket bättre värden genomgående, än jag. Jag är typ som en gammal kärring, fet och utan muckler.
Verkligen, jättekul…*NOT*

Det kunde väl antagligen varit värre, om jag hade gjort kontrollen för ett år sen eller så, men det hjälper inte mig idag.BodyScan från Groupon Och säkerligen kommer det inte kännas bättre när jag har tvingat ut Inkisen dit för att på riktigt kunna jämföra mig med en tjej som inte är mycket längre än jag men som är typ andra ändan på skalan. Alltså perfekt på alla sätt.
För det är inte helt rättvisande att jag jämför mig med min smala man som dessutom är över 2 meter lång.

Lunchdejt

Vi åkte från Nacka till Farsta Centrum när allt var klart och lunchade på Café Voltaire. I just LOVE them! De har så grymt god mat på Voltaire. Jag blir glatt överraskad varenda gång jag äter där. Efter lunchen åkte vi hem, jag packade träningskläderna och åkte tillbaka till Farsta för ett grymt Combatpass.

HTC Desire HD

Det var nästan så jag missade Combaten för jag hittade ett mess i telefonen strax innan jag skulle åka hemifrån. TRE butiken i Haninge C hade fått in min HTC Desire HD! Självklart blev jag tvungen att passera Centrum och hämta upp den, och jag hann till träningen, men det var lite knappt.

Lördagskvällen spenderades med att installera appar i telefonen, föra över information och bilder från gamla telefonen och imponeras över min nya bäbis. Hittills kan jag säga att den verkar grymt bra. Som Desiren men lite större, bättre kamera, lite mer av allt. Grym!

Julklappsshopping

Sen kom då söndagen och jag grävde fram bilen ur ett tjockt lager snö. Mötte upp Inka i Farsta för julklappsshopping. Det var skönt med all snö, för många stannade nog hemma. Det var hur som helst inte speciellt mycket folk i butikerna. Vi knatade runt och shoppade. Lunchade och shoppade lite till.

Stressade in på Sats 20 minuter före klass och körde ett tungt Body Pump pass.
Jag vet inte vad det är men jag tycker alla Bp klasserna känns tunga numer. Fast det kanske är så det ska kännas?
Träffade söta Ami och önskade henne god jul, det är ju julafton på Fredag. Sanslöst.

Jag hann klart med det mesta i julklappsväg i söndags och känner mig inte direkt stressad över resten. Julmaten och det däremot vet jag inte riktigt hur jag ska hinna med, men det löser sig. Hinner jag inte allt själv får vi hjälpas åt eller så kapar jag helt enkelt ner julmaten till det jag hinner laga.

Det ska vara roligt att fira jul inte en massa jäkt och stress som tar livet av en.