There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

CHECK!

- december 16, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Men gud vad jag har varit produktiv idag…..eller inte. Det har varit en skön dag och trots att jag faktiskt i praktiken inte gjort så mycket kan man säga att...

Men gud vad jag har varit produktiv idag…..eller inte.
Det har varit en skön dag och trots att jag faktiskt i praktiken inte gjort så mycket kan man säga att jag har förberett mig för att morgondagen ska bli dagen jag faktiskt får nåt gjort.

Matsedel med tillhörande inköpslista CHECK!

Idag har jag knåpat ihop veckans matsedel. Ni fattar, det var inte så ansträngande eftersom det handlade om att hitta på middagar till fredag, lördag och söndag. Det här är nåt jag skulle ha tagit tag i redan i början av veckan, men så föll det sig inte. Istället har jag passligt nog inför julen, och alla resterna från julmaten, passat på att tömma ur frysen lite.

Lunch på Café Voltaire med snygging CHECK!

inköpslistaSen har jag varit i Farsta C och lunchat med min man. Det var både väldigt gott och väldigt trevligt. Det var dock inget som stod på min att-göra-lista för dagen, så jag skrev dit det i efterhand, bara för att känna tillfredsställelsen i att kunna bocka av ännu en sak.

Faktiskt jobba lite, på riktigt, sånt jobb som man får betalt för CHECK!

Jag har dessutom hjälpt till med stilmallarna till en bunt webbplatser som Darling jobbar med. CSS är mer min grej än hans och efter att jag skapat en bakgrundsbild i PhotoShop och moddat CSS filerna lite så blev resultatet det kunden önskade sig och alla är glada och lyckliga.

Laga middag CHECK!

Middag har jag lagat idag. Eller lagat, kan man säga det när micron är det enda redskapet som behövs för att ”laga” maten? Alla barnen och även vi vuxna har dock ätit riktigt god mat, som jag lagade här om dagen, och jag slapp slänga alla rester i kylen för att ingen åt upp dem.

Snart är det julJulklappar CHECK!

Julklappar kommer behövas nästa vecka. Jag är helt säker på att mina barn kommer bli högst besvikna annars. Men jag har inte handlat en endaste julklapp än.

Idag däremot gjorde jag en LISTA på de julklappar jag ska inhandla och har planerat in shopingen till på söndag. Så man kan säga att jag är nästan framme vid målsnöret på den, nästan.

Kollat om jag har nåt att skylla på när jag inte går ner i vikt CHECK!

Imorgon har jag ett efterlängtat möte med en PT och Nutritionist från Sats. Det ska bli jätteintressant! Verkligen!

Jag misstänker att hon kommer sätta mig på diet helt ovetandes om hur dåligt jag svarar på ”det här ska du äta” och dieter av alla de slag. För mig fungerar det bättre om jag tror att jag har valt det helt själv. SKA och MÅSTE är ett par ord jag är milt allergisk mot.

Jag kan gladeligen leva på morötter enbart, om det är nåt jag vill göra, men säger någon till mig att jag MÅSTE leva enbart på morötter vill jag givetvis bara äta choklad och smågodis hela tiden.

Men jag kommer berätta mer om mötet och allt kring det senare, det jag skulle komma fram till var att jag inför mötet faktiskt ringde ner till AKKA idag för att ta reda på vad jag hade för värden på mitt senaste sköldkörtelprov som jag tog för några veckor sedan. Jag ligger bra till, helt inom ramarna för alla riktvärden. Allt bra så.

Konstaterat att mina vänner har ett liv CHECK!

Sist men inte minst har jag förfasat mig hela dagen över att min Facebook är helt död. Har folk verkligen ett liv utanför Fejjan? På riktigt?
Jag får abstinens när jag laddar om sidan om och om igen, men det bara är samma gamla inlägg överst hela tiden. Hur tänker folk? Hur ska jag kunna engagera mig i deras liv när jag inte får någon som helst information om vad de gör?

Bloggat färdigt för idag CHECK!

Trevlig kväll på er!

  • http://elin79.se/vikt Elin

    Spännande med träffen med PT/nutritionisten. Hoppas det ger dig vad du behöver för att få de resultat du vill ha. Nyfiken i en strut undrar jag om du skriver inköpslistorna på engelska? =)