There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Cravings

- april 12, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Godmorgon på er! Samurajen tyckte vi skulle kliva upp redan halv åtta i morse så det blev ju inte direkt nån sovmorgon. Men det gjorde inte så mycket. Solen skiner...

Godmorgon på er!

Samurajen tyckte vi skulle kliva upp redan halv åtta i morse så det blev ju inte direkt nån sovmorgon. Men det gjorde inte så mycket. Solen skiner och eftersom min moppeförsäljning inte blev av idag så ska jag och Maken istället ta hundarna och promenera runt Brunnsviken.

Men först ska jag fika med Martina. VI har inte setts på evigheter så det ska bli himlans trevligt!

Idag och imorgon är mina sista dagar på 15″ steg/dag utmaningen. Det är klart jag sätter det målet! Det är ju inte svårt med såna utmaningar där man själv bestämmer om man ska klara dem eller inte. Det är ju bara att göra. Värre med vikten, där svarar kroppen lite som den själv vill. Målet för måndag är 74 kg, men jag känner mig rätt tveksam till om det lyckas. Känns som om allt stannar av nu.

Jaja, jag har i alla fall kommit ut i elljusspåret flera gånger denna vecka. Med och utan hundar, för att få ihop mina steg. Det var länge sedan jag var där och det var faktiskt ganska skönt! Bäst var det ensam, med lurar, Opeth och Blackwater Park! I regnet dessutom, men nästan magiskt!

Jag tror bestämt att det kommer bli fler såna promenader. Min FitBit kommer även framöver ha 15″ steg som mål, även om jag inte kör det som en utmaning.

Gårdagens träningspass kändes skönt. I Tisdags kände jag mig trött och tung, igår kände jag mig mycket starkare. Det är skönt när inte alla pass känns som att springa i kvicksand.

Förutom mat, träning och utmaningar så är det som vanligt. Vi fortsätter med det pågående projektet renovering hemma, men det tar tid. Speciellt när vi prioriterar att vistas ute med hundarna hela dagen istället för att stanna inne och måla.

Igår var jag så galet sugen på vin. Jag letade rätt på vinet jag ville köpa, kollade lagersasldo på Bolaget men efter att jag kollat upp hur många kalorier det är i en flaska vin, så valde jag i alla fall att avstå. Ca 525 kcal i en flaska vitt vin. Mitt totala dagsintag igår var 1015 kcal så det är en ganska stor mängd kcal i onödan.

Sen var jag sjukt sugen på lösgodis, det är svårt att handla nu när butiken svämmar över av påskgodis. Men jag avstod det med. Sen funderade jag länge på att ta en glass, men till slut blev det bara en sallad som jag åt till middag. Och ett paket batterier.

4 veckor kvar nästa vecka. Bara 4 veckor. Sen ska jag åka på kryssning några dagar senare och där kommer jag inte avstå öl och vin, godis och god mat. Men jag ska försöka hålla det lite lagom (eller NOT om jag känner mig själv rätt). Sen får det bli strikt lite till så jag kommer ner de kilona jag går upp.

Jag ska inte bara nå mitt mål, JAG SKA HÅLLA DET!

Jag ska ha en plan sen också, men jag vet inte just nu hur den kommer se ut. Det kommer visa sig.

Jag hoppas ni alla skapar er en riktigt trevlig lördag!