There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Crocs

- mars 16, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Crocs har öppnat en butik i Nacka Forum och säljer just nu ett erbjudande på Groupon. Betala 199 kr för en presentcheck värd 500 kr i butiken i Nacka Forum....

Crocs har öppnat en butik i Nacka Forum och säljer just nu ett erbjudande på Groupon. Betala 199 kr för en presentcheck värd 500 kr i butiken i Nacka Forum.

Jag behövde nya gummistövlar, för mina snygga som jag köpte förut har jag gett bort till Fisen som också behövde stövlar. Så jag shoppade en presentcheck och lät Maken köra ut mig till Nacka Forum. Själv fick jag inte köra efter en dryg flarra vin igårkväll.

Dom här snygga och superlätta rosa stövlarna blev det. Kostade 399 kr i butik, men jag betalade med min presentcheck som jag hade köpt för 199 kr på Groupon.

Det fanns hur mycket skor som helst att välja mellan. Alla i plastig Crocs-stil men fina, mycket finare än jag trott. Bland annat de här skorna fick till slut också följa med mig hem.

Dessa blir perfekta på en solvarm sandstrand i Turkiet. Helt i plast och funkar lika bra på land som i vattnet. 499 kr kostade dem men ett snabt köp av ytterligare en presentcheck i Grouponappen och dom blev mina för 199 kr.

Med hjälp av Groupon och Let's deal har jg gjort otroligt mång bra fynd!