There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag 12 – I min handväska

- december 10, 2010 - by , in 30 Dagar ur mitt liv, with 2 comments -

Oftare än handväskan släpar jag runt på min träningsväska. Faktiskt lägger jag rätt ofta ner handväskan i träningsväskan för att jag helt enkelt inte orkar hålla på och plocka om...

Oftare än handväskan släpar jag runt på min träningsväska. Faktiskt lägger jag rätt ofta ner handväskan i träningsväskan för att jag helt enkelt inte orkar hålla på och plocka om alla grejerna.

Bara för er skull redovisar jag bägge, både handväskan och träningsväskan.

Cinzano AstiMin handväska

Ja ni fattar ju snabbt varför jag inte orkar släpa med mig handväskan jämt. En CinZano Asti är väl det viktigaste jag har i väskan, jag menar med lite bubbel kan man lysa upp vilken trist vardag som helst.

Däremot är det inte bra att kombinera med bilkörning men å andra sidan så kan till och med SL kännas lite mer uthärdligt med lite bubbel.

Tyvärr har jag inte plats för glas i väskan men det går ju att dricka direkt ur flaskan. Huvudsaken är att det smakar gott, typ.

Piller

Piller av alla slag är alltid bra att ha i väskan.
Smått och gottJag brukar ha piller liggandes lite överallt, bara för att piffa upp vardagen lite.
På den här bilden kan ni se Burana, vilket är som Ipren och Zomig vilket är som….Zomig. De funkar mot migrän.
Ser ni hur fiffigt allt hänger ihop. Av för mycket bubbel kan man få ont i huvudet och då har jag mina piller.

Bindor och tandpetare kan ju vara praktiskt att ha också.

Bricanyl

Bricanyl är väldigt praktiskt att ha med sig om man som jag har astma lite nu och då. Speciellt nu på vintern när det är kallt ute kan jag få svårt att andas och då skulle det vara högst opraktiskt att inte ha Bricanylen med mig.Medicin och media

Nycklar tycker jag också hör till de mer viktiga sakerna, kan ju va trevligt att kunna låsa ytterdörren när man lämnar huset till exempel. På nyckelknippan har jag dessutom en ficklampa och en ölöppnare. Ni får själva fundera ut vad det säger om mig.

Den svarta grejen är ett extra batteri som funkar till alla slags elektroniska prylar, vilket jag tycker är super och den silvriga är min MP3 spelare på 6GB som jag just nu har grymt bra musik på.
Tur det, för eftersom jag inte har Win XP på en enda dator numer så kommer jag inte åt den och kan alltså inte byta musik i den. Den har nämligen inte stöd för varken Vista eller Win7.
Tack för den!

Piff på tillvaronPiff på tillvaron

Till skillnad från Hollywoodfruarna har jag inget behov av att alltid använda läppstift men lite snyggt glittrigt läppmojs är ju inte fel om man vill piffa till sig lite plötsligt.
Mitt läppmojs kommer från Bodyshop och jag tycker inte riktigt om det för det känns så klistrigt.
Men det är himla fint och glitter funkar alltid tycker jag, speciellt med en Asti.

Plåster kan ju vara enormt praktiskt. Just de här tror jag att jag har fått från Eva som kan ha fått dem på Pridefestivalen.
Och en penna, pennor är alltid bra att ha.

Lite av varjeMera plåster

Plåster kan man ha till mycket. Som ni ser har jag varit väldigt kreativ och skrivit upp en epostadress på ett av mina plåster.
Compeed är snordyra plåster men oj, vad de är bra. Finns inga andra som funkar lika bra när man får skavsår för att man försöker va lite mer snygg än man egentligen borde.

Kvitton sparar jag också på och gamla inköpslistor. De kan ju vara bra att ha om man helt tappar inspirationen halvvägs in på Ica Maxi.

Min träningsväska

Jag gillar verkligen min träningsväska som jag fick från Sats förra året. Tyvärr har den börjat gå sönder och jag hade hoppats på att kunna lägga tassarna på en ny i år. Så vart det inte. I år fick vi en hållare för en Ipod, en sån man fäster runt armen. Bajs.

I min träningsväskaI träningsväskan har jag alltid skor, idag är det mina snygga svarta som jag fick av världens bästa Inka. Pulsklocka och bandet som hör till brukar ligga och skramla på botten tillsammans med en till Bricanyl, deo, ett par lås, äpplen och mina svarta lindor.

Två lås är praktiskt när jag har med mig besök till gymmet och glömmer att påminna gästerna om att ta med sig lås.

Lilla facket

Det finns ett litet fack på insidan i väskan. Där förvarar jag nödvändigheter som bindor, trosskydd, rakhyvel, en liten tvål och mera läppkladd. Det kan ju hända att man vill piffa sig lite inför träningen, det beror ju helt på vilka deltagare det är på klassen.

TräningskläderAtt det sen tar 5 minuter innan man har glömt allt vad piffande heter och istället är högröd och droppar svett överallt, det spelar mindre roll. Apperance is everything.

Facket på utsidan

Den lilla saken på ena skon som ser ut som en raket är mera Zomig fast i nässpraysform för akuta migränattacker eller snarare mot dem, borde jag väl säga.
Den förvarar jag i ytterfacket tillsammans med ett par kammar, hårsnoddar, hårspännen och mera piller. Även här har jag ett läppkladd, den här gången ett med colasmak, eller doft, kanske.

Vattenflaska och plånkaTräningskläder har jag givetvis i väskan, och en matchande liten svetthandduk i rosa. Här ser ni mitt val av träningskläder för Bp i eftermiddag.
Rosa och svart.

Det som flyttar runt mest är plånboken och vattenflaskan. Efter att jag söp bort min snygga rosa vattenflaska, som senare visade sig stå i bilen, har jag använt min lilla Maxim flaska.

Den innehöll från början nån slags energidricka som är dundergod!

Oj

Slutligen

Jag avslutar med en bild som passar till Astin i handväskan. Och vill understryka att det här är INTE MIN VÄSKA!!!

Nä, det här mina vänner, är Inkas väska!
Även en gruppträningsguru kan visst ha annat i träningsväskan…