There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag 13 – Den här veckan

- december 12, 2010 - by , in 30 Dagar ur mitt liv, with 2 comments -

Sorry att dag 13 kommer upp en dag sent. Jag hade verkligen inte tid för bloggen igår, trots att den har rätt hög prio. Så är det tyvärr ibland att...

Sorry att dag 13 kommer upp en dag sent. Jag hade verkligen inte tid för bloggen igår, trots att den har rätt hög prio. Så är det tyvärr ibland att jag blir påtagligt medveten om att dygnet bara har 24 timmar.

Den här veckan, den 49:e i år, har varit en bra vecka. Annat kan jag inte säga.

Måndagen

Måndagen den 6/12 var en tung dag, som alltid, i och med att det är årsdagen av mammas död. En av de dagar på året när jag blir plågsamt medveten om hur lättförgängligt livet är.

En dag när jag funderar över hur viktiga andra är för mig. En dag när jag erkänner hur rädd jag är för att de jag älskar ska tas bort från mig och en dag när jag sörjer att mamma inte finns kvar och att jag aldrig fick chansen att visa henne hur bra jag blev.

Den där rätt skruvade tonåringen växte upp till en rätt vettig 4-barnsmamma och jag hade velat att hon skulle få se det och kunna vara stolt över mig.

Måndagskvällen bjöd på SaCoPu med supersnygga Inka och vi hade med oss varsin liten tjej som fick en lekdejt på MiniSats medan vi tränade. Väldigt lyckat.

Julkö?Tisdagen

Tisdagen började som alltid med vägning vilket inte är fullt så roligt med tanke på att jag mest står still. Men just nu närmar sig jul- och nyårshelgerna och står jag still till början av det nya året får man nästan se det som en framgång i alla fall.

Jag är väldigt ambivalent när det gäller vikten och även om det driver mig till vansinne att jag inte kommer vidare, så mår jag oftast oförskämt bra.

Fokus måste ligga i framtiden med vetskapen om att jag kan nå alla mina mål om jag bara ger det tillräckligt med tid och håller fast vid dem hårt nog.

Lilla R gillar sin Lilla Kusin E

I Tisdags hann jag dessutom med att skriva matlistan för veckan och handla allt.

På kvällen var det TisdagsPump i Haninge med min alltid lika grymma Inka och det var superskönt att få ge allt en sista gång i gamla korren.

Onsdagen

Dagen började med ett läkarbesök till SÖS Ungdomsmottagning för diabetiker och ett besök hos Dr. Snygg. Besöket gick bra och var ganska snabbt avklarat.

Dagens blogginlägg handlade om mina kläder och resulterade i ett nytt smeknamn. Jag går numer under namnet Trosan, för er som undrar.

Kvällen bjöd inte på någon form av träning. Istället blev det middag på stan, Fondueboden, tillsammans med hela familjen, Lillebrors familj och min pappa. Det var en otroligt trevlig kväll!

Kålrotslåda

Torsdagen

I Torsdags vet jag inte riktigt vad jag gjorde. Tror det var dagen jag passade på att städa lite, tvätta lite och i allmänhet pyssla lite här hemma.

Jag lagade kålrotslåda till Söndagens middag och det doftade jul i hela huset.

Träningen var SaCoPu för bästa Inka i Farsta på kvällen. Grymt roligt som alltid!

Söta brorsdottern gillade Tobleronefondue

Fredagen

Natten till fredag hade vi kräkiga barn och hela Fredagen hade jag två ungar som belägrade soffan från morgon till sen eftermiddag. Bp i Haninge med Anna och Inka kunde jag inte missa, det var releasen av nya koreografin och det var verkligen jätteroligt med ny musik och nya moves.

Teknikklass var det dessutom och PT Olle var på mig under benböjen och korrigerade min hållning. Inget nytt under solen egentligen men jag som så gärna vill att det ska vara helt perfekt kommer tänka ännu mer på att verkligen få till hållningen precis som den ska vara.

Så jag kommer plocka av lite vikt från stången framöver för att verkligen kunna känna att jag får in tekniken perfekt. Tror det kommer va bra för min ländrygg med.

Till middag serverade jag laxpudding och jag och Älsklingen drack lite vin. Se var det filmtajm i soffan med ett par av ungarna.

Vi kollade in snubbar i uniformLördagen

Efter familjefrukosten så drog jag och Lilla M till Farsta C där vi mötte upp Inkisen och hennes söta tjejer. Vi åkte in till Gamla Stan och besökte julmarknaden för att sedan gå vidare till Gallerian, äta lunch på BK Plattan och sen lite fler besök i diverse butiker.

Vid 15 var vi tillbaka i Farsta C och mötte upp Stora R som tog med sig alla tre tjejerna hem till oss medan jag och Inka körde Combat. Det var ett grymt pass och jag körde på som attan tills jag var helt slut och det märks så enormt när jag maxat.

När jag inser att jag inte har en aning om vad som är höger och vänster längre, när jag inte kommer ihåg de olika kombinationerna och verkligen måste kolla på vad Inka gör, för att jag inte klarar att ta in det genom att bara lyssna, då vet jag att kroppen är helt slut.
Så när jag står still och ser helt lost ut är det för att jag behöver andas och hitta nytt fokus ett par sekunder. Inte för att jag latar mig, inte med vilje i alla fall.

Vilka snyggingarEfter träningen drog vi hem till mig, Inka hämtade sina barn och jag hoppade in i duschen för att fixa i ordning mig för en julfest i Bagis.
Det blev en väldigt trevlig, men kall, fest. Jag frös hela kvällen.

Festen hölls i två lägenheter och man tog sig mellan dem via balkongen vilket resulterade i att balkongdörren var mer öppen än stängd hela kvällen och resultatet av det var ju givetvis att jag frös som en hund.

Det var kul med nytt folk och alla jag pratade med verkade väldigt trevliga. Vi åkte hem runt 02:30 och var väl hemma vid 04-snåret och i säng runt 04:30.

Gott & blandat i BagisSöndagen

Vaknade runt halv 10, trött. Frukost med familjen. Blogguppdatering.

Sen blir det en sväng till Bagis för att hämta hem bilen som fått sova över där ute i natt. Träningen har jag inte tagit ett beslut på än men det lutar väl åt att det inte blir nån träning, men som sagt det är inte hundra bestämt än…
Det är ju så svårt att avboka ett pass.

Middag ikväll blir julskinka och kålrotslåda följt av saffranspannkaka, och jag tror hela familjen ser fram emot lite mysig julmiddag tillsammans.