There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag 14 – Det roligaste jag vet

- december 12, 2010 - by , in 30 Dagar ur mitt liv, with no comments -

Det roligaste jag vet är när jag mår bra, fysiskt och psykiskt, känner mig älskad, får göra det jag trivs med och bara kan njuta av att känna mig lycklig...

Det roligaste jag vet är när jag mår bra, fysiskt och psykiskt, känner mig älskad, får göra det jag trivs med och bara kan njuta av att känna mig lycklig från hårrötterna och ända ut i tårna.

Känslan i just det ögonblicket när jag känner mig världsbäst är oslagbar.

En förutsättning

Egentligen kanske det inte är det roligaste jag vet utan snarare förutsättningarna för att det jag gör just då, ska upplevas som det roligaste jag vet.

Jag är en sån som pendlar mellan enormt lycklig eller väldigt olycklig och fort går det. Mitt emellan och lagom är ord som sällan passar in på mig.
Jag får alltid tvinga mig själv att inte så maniskt fastna i varken det ena eller det andra. Nackdelen med att känna sig på topp och känna det som att jag verkligen är önskvärd och älskad är att fallet ner till botten blir så högt när det väl är dax.

En mening som jag tolkar ofördelaktigt för mig och allt blir nattsvart. En oväntad komplimang och allt är på topp igen.

Bland roliga saker att göra har jag i alla fall följande på någon slags delad förstaplats:

Åka Finlandsbåt

Jag älskar att åka Finlandsbåt och festa loss.
Jag älskar att kunna släppa loss på riktigt och glömma vardagen ett dygn, bara få vara Tess. Inte behöva vara mamma i första hand utan få vara just Tess först.
Finlandsbåtarna kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

Underbara vännerUmgås med mina vänner

Självklart hör det till något av det bästa jag vet. Mina vänner ger mig energi, får mig att skratta. Mina vänner lyssnar om jag behöver det och mina hemligheter är säkra i deras förvar.

Vänner är ju ofta nyckeln till det roliga, det kanske inte spelar så stor roll om man halvligger och kollar på film i en soffa eller om man går på bio huvudsaken är ju att att man är tillsammans och delar stunden med varandra.

Utan vänner skulle allt vara så mycket tråkigare. Jag är definitivt inte någon ensamvarg utan behöver folk omkring mig för att må bra.

Träna

Ingen har väl undgått min nya passion?
Få saker gör mig så lycklig som ett grymt träningspass.
Det är hela adrenalinkicken efter träningen i kombination med att jag faktiskt gör det, att jag klarar av det och att jag nästan skulle kunna kalla mig bra, på vissa delar av det, i alla fall.

Det är en kick i sig att verkligen tvinga kroppen att orka lite mer hela tiden och sträva efter att bli bättre. Det är en grym kick att inse att jag blir bättre och känna att det blir skillnad.

Idag

Nu är det läge att åka tillbaka till Bagis och hämta hem Loppan. Söndagseftermiddagen är på god väg och jag vill hinna en sväng via Maxi innan det är dax att griljera skinkan och laga saffranspannkaka.

Trevlig söndag på er, nu är det inte långt kvar till jul.