There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag 15 – Mina drömmar

- december 13, 2010 - by , in 30 Dagar ur mitt liv, with 1 comment -

Jag skippar hela det här jag-vill-ha-fred-på-jorden snacket och jag-vill-ha-rättvisa-åt-alla. Självklart önskar jag att världen skulle vara en bra plats för alla och att krig och orättvisor skulle elimineras, vem vill...

Jag skippar hela det här jag-vill-ha-fred-på-jorden snacket och jag-vill-ha-rättvisa-åt-alla. Självklart önskar jag att världen skulle vara en bra plats för alla och att krig och orättvisor skulle elimineras, vem vill inte det?
Det är en sorts drömmar…

Natten

Sen finns det drömmar, såna man drömmer på natten.
Nu skulle ni säkert vilja veta vad jag drömmer om på nätterna men för det mesta vaknar jag på morgonen och kommer inte ihåg ett endaste dugg.

Ibland händer det att jag drömmer de mest konstiga sakerna och minns dem som om de var helt verkliga när jag vaknar.
Ibland drömmer jag väldigt porrigt, det gör vi väl alla emellanåt?

Tack och lov drömmer jag rätt sällan mardrömmar.

Våga drömmaDrömmar – Mål

Drömmar för mig är annars det som jag längtar mest efter men som känns nästan omöjligt att uppnå. Att gå ner i vikt är ett mål, att komma ner i normalvikt och kunna leva så, är mer en dröm. Att fortsätta träna och alltid göra mitt bästa är ett mål, att verkligen känna att jag behärskar det jag tränar är en dröm.

Jag tänker som när instruktörerna får nya koreografier att lära in, de kan ju liksom alla moves redan, behöver bara komma ihåg att sätta dem i rätt ordning. Till skillnad från mig som fysiskt är helt oförmögen att göra vissa övningar, för att kroppen inte klarar det. Det är en dröm för mig, att nå dit där de är.

Förutom drömmar om att utveckla mig som person drömmer jag också om en bättre ekonomi. Det skulle vara så smutt att inte behöva vända på slantarna fullt så många gånger. Att ha råd att resa långt bort ibland, med hela familjen.

Jag drömmer om att alla mina barn ska växa upp, vara friska och leva långa lyckliga liv.

Bra skit

Drömmar är viktiga, vi ska inte begränsa oss till att bara försöka oss på det vi redan tror att vi kommer att klara av. Vi behöver våga drömma om saker som kanske tycks omöjliga bara för att utmana oss själva att komma vidare.
Drömmar är bra så länge man inte helt fastnar i dem.
Vi får inte bli handlingsförlamade och hänga upp hela tillvaron på att drömmen ska slå in.

Mina allra hemligaste drömmar dock, de behåller jag för mig själv!