There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

- december 16, 2010 - by , in 30 Dagar ur mitt liv, with 2 comments -

Det här blir snabbt avklarat. Jag känner verkligen inte för att vandra bakåt i tiden idag och fundera över födelsedagar. När man var liten var födelsedagen en stor grej, men...

Det här blir snabbt avklarat. Jag känner verkligen inte för att vandra bakåt i tiden idag och fundera över födelsedagar.
När man var liten var födelsedagen en stor grej, men ju äldre jag blir desto mindre intresserad är jag av att erkänna att jag faktiskt blir äldre.

Lätt panik

Jag kommer fylla 39 år i Maj. 39 år!
Jag är fan snart 40 år gammal och jag har verkligen inte lust med det alls. 40 år, känns mycket äldre än jag.
Jag vill fortsätta dansa på borden, fortsätta vingla tonårsfull på dansgolvet på en Finlandsbåt. Jag vill fortsätta vara som jag är och det är väl inget som egentligen hindrar mig.
Förutom den där tanken att det finns verkligen INGET VÄRRE än folk som klär sig som de var 15 fast de är 65 och var går gränsen egentligen?

Oddsen är ju rätt stora att det bara är jag som tycker att jag är charmig som super mig dyngrak och festar i två dygn (utan barnen i närheten givetvis). Det kan ju vara så att omgivningen med en suck tänker att jag verkligen borde växa upp.
Ta mitt ansvar som 4-barns morsa och lägga ner.

GrattisSpegel, spegel på väggen där…

Jag tittar mig i spegeln och inte ser jag en blivande 39-åring. De senaste årens viktminskning och träning har snarare fått mig att se yngre ut än någonsin och jag tänker definitivt inte backa för det jag kallar snygga kläder när jag blir smal nog för att komma i dem.

Ska jag nu hålla mig till ämnet och välja en födelsedag så väljer jag min 30-års fest. Tror att det var första gången som jag och Eva kom på att vi skulle fira tillsammans och vi firade ordentligt.
Vi körde 80-tals tema, hyrde lokal, sjöng norsk karaoke och hade det skitkul tillsammans med många vänner!

Maj 2012

Sedan dess har vi firat många födelsedagar tillsammans, vi fyller med bara två dagars mellanrum och är av samma årgång. För er som undrar kommer det givetvis att firas ordentligt om ett par år, när vi nu fyller 40.
Ska jag fylla 40 år, ska det fanimig inte passera obemärkt!

Det kanske är fler folk av årgång -72 som vill fira sin födelsedag storslaget i Maj 2012. Hör av er i så fall, desto fler desto roligare!