There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag 19 – Detta ångrar jag

- december 20, 2010 - by , in 30 Dagar ur mitt liv, with 1 comment -

Jag tycker inte man ska ångra saker. Alla val man har gjort har ju någonstans lett dit där man är just idag och på gott och ont har man lärt...

Jag tycker inte man ska ångra saker. Alla val man har gjort har ju någonstans lett dit där man är just idag och på gott och ont har man lärt sig nåt längs vägen. Istället försöker jag leva så jag ska slippa ångra mig.

Klart jag har gjort mycket dumheter i mitt liv som kanske har ångrats, eller inte, men i det stora hela så är jag rätt nöjd med mina val.

Ibland ångrar jag att jag inte tog tag i vikten tidigare och ordentligare. Å andra sidan så har jag konstant tänkt på vikten sedan jag var runt 11 år och alltid försökt hantera den. Det var väl helt enkelt meningen att jag skulle bli precis så här.

Jag ångrar ingetJag tänker ofta att jag önskar att jag levt som idag för många år sedan. Hittat passionen för träningen långt tidigare och vågat mer. Inte så att jag egentligen avstått saker för att jag inte vågat men jag har aldrig varit modig tidigare och tagit för mig av livet.

Jag har levt med det jag har haft, förvissad om att för just mig fanns det kanske inte så mycket mer. Jag har funnit mig i att aldrig höra till de populära, de coola eller de eftertraktade. Men återigen, det är ju precis det som gjort att jag är den jag är idag.

Allt jag har gått igenom, mobbing, dåligt självförtroende, att mamma dog när jag var ung… -jag idag, är ju summan av det. Och jag idag, är faktiskt ganska nöjd med hur jag är. Inte viktmässigt då, men som person, och lite kvar att sträva efter, som en snyggare kropp, känns helt okej och ganska världsligt faktiskt.