There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag 2, Höstlovet

- november 2, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Vaknade ensam, men varm, med en molande huvudvärk vid 7-tiden i morse. Kände mig ungefär så sunkig som dagen såg ut att bli. Klev upp och tog dagens första Ipren,...

Vaknade ensam, men varm, med en molande huvudvärk vid 7-tiden i morse. Kände mig ungefär så sunkig som dagen såg ut att bli. Klev upp och tog dagens första Ipren, som skulle följas av fler senare.

Jobbig start på dagen

MedicinAtt jag alltid får ordentligt ont i huvudet när jag har mens är skitjobbigt. Enda sättet att hantera det är att äta en massa huvudvärkstabletter, vilket jag inte alls gillar. Men så här ser mitt liv ut, en 5-6 dagar varenda månad. Det var så mycket skönare när jag hade spiral, varken mens eller huvudvärk. Nu kan jag inte ha den, så är det bara.

Vägning, som alltid på en Tisdag, så dagens första ”att göra” blev att hoppa i kläderna och ta sig ner till vårdcentralen. Det blev inte nåt bra resultat alls idag. Vi skiter i det tycker jag. Fokus på nästa vecka istället.

Äntligen 3

Hem direkt och få i sig lite frukost. Gröt och kaffe. Tog tag i veckomatsedeln och inköpslistan så att de blev klara. Ringde 3 och fick äntligen den hjälpen jag ville ha. Synd bara att vägen dit varit så lång. Nu hoppas jag däremot att det går smärtfritt så att jag kan lägga allt det här mobilstrulet bakom mig.

Veckohandling

Klockan hann bli rätt mycket innan jag till sist kom iväg till Maxi. Fick med mig Stora R som hjälpte mig med shoppingen och Lilla M som mest sprang runt och kollade annat. Var inte hemma igen förrän framåt 14.30 och då skulle all mat plockas ur kassarna och in i kylar och frys.

Träning

Sen var det äntligen dax för lite lunch.
Broccolisoppa och ostmacka. Ungarna åt makaroner och köttbullar. Efter lunchen tog jag dagens 3:e Ipren och mådde riktigt sunkigt. Dax att laga middag. Strax före 4 tog jag migränmedicinen och höll tummarna för att huvudvärken skulle ge med sig. Lite mellis och en latte senare så packade jag träningsväskan och gjorde mig redo att åka till Sats.

Det var skönt att komma dit och träffa alla och snacka lite skit men eftersom jag inte kände mig riktigt hundra så plockade jag av vikter i nästan alla moment. Det vart en skön träning ändå. Med mindre vikter kan man verkligen få tekniken helt rätt och det kan bli lite jobbigt i alla fall. Det var ett skönt träningspass och Inka var lika grym som alltid.

Sunkväder

Efter träningen öste regnet ner ute, mörkt, blött och kallt. Riktigt ruggigt. Jag tankade bilen på vägen hem och åkte sedan hem till mina ungar som satt med sina datorer  i knäna och kollade på Simpsons i vardagsrummet. Själv värmde jag köttfärssoppan jag gjort till middag och åt den tillsammans med en stor ostmacka. Det var riktigt gott.

Min dag

Ja det var hela min dag idag. Inte så rafflande, faktiskt rätt jobbig, med mycket huvudvärk och uselt resultat på vågen men med ett skönt avslut med bästa Inka, snälla vänner och skön Bp, god middag, House på tv och äntligen ett huvud helt befriat från huvudvärk.

Matmässigt har idag varit rätt bra, nu ska jag bara få till resten av veckan med så kanske jag kan hoppas på att det vänder nästa Tisdag. I utmaningen leder Kompis den här veckan.

Note to self: Det är inte att gå ner i vikt som är svårt, det är att hålla ut och inte ge upp när det inte fungerar.
Lära sig  Hantera fartguppen liksom…