There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

- februari 23, 2011 - by , in 30 Dagar ur mitt liv, with no comments -

Inget kan få mig att må så bra och så dåligt som andra människor. Den största och viktigaste källan till hur jag mår är min omgivning. Känner jag mig älskad,...

Inget kan få mig att må så bra och så dåligt som andra människor.
Den största och viktigaste källan till hur jag mår är min omgivning.
Känner jag mig älskad, populär och omtyckt mår jag bra. Känner jag mig ensam och utanför mår jag dåligt.

Familjen och mina vänner kan allt som oftast få mig att må bättre. Det beror givetvis på orsaken till varför jag inte mår bra. Bråk får mig alltid att må dåligt och då är det oftast bara den man bråkar med som kan göra allt bra igen.

Annat som jag mår bra av är mina egna framsteg. När jag lyckas med nåt jag föresatt mig och kan känna mig nöjd och stolt en sekund, då mår jag bra.
Pengar får mig att må bra. Det finns en lycka i att ha råd att leva och kanske ha råd med nåt extra utöver mat och räkningar. Det finns en trygghet i att inte behöva vända på slantarna.

Fester, resor och umgänge med vänner får mig att må bra. Då är vi tillbaka på punkt 1.
Jag mår bra när jag blir bekräftad.

De jag älskar mest är de som får mig att känna mig på topp eller sjunka ner på botten. Jag önskar att jag var självständigare och inte lät mig påverkas så av vad de tänker och tycker men jag är sån, för mig är det jätteviktigt att jag är viktig för dem som är viktiga för mig.