There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag 4, de färdiga shakerna är ganska dyra

- maj 18, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

I alla fall om man gör som Marie och shoppar dem i sista minuten på 7-11. Själv köpte jag ett gäng på maxi, 3 för 50 kr. Sen varierar jag...

I alla fall om man gör som Marie och shoppar dem i sista minuten på 7-11. Själv köpte jag ett gäng på maxi, 3 för 50 kr. Sen varierar jag mig och skakar ihop pulver också. Det är lite billigare.

Fördelen med färdiga shaker är ju att det är så enkelt och så vill i alla fall jag ha så många smaker det bara går att få ihop så jag inte helt ruttnar på att allt smakar samma, samma.

Oavsett så lär vi leva rätt mycket billigare ett tag nu. Inga krogbesök, inga besök på bolaget, det kommer garanterat märkas i kassan. Å andra sidan så får jag ingen lön under sommaren så det kommer väl till pass att dra ner på levnadskostnaderna en gnutta. Det kommer bli fattigt i alla fall.

Idag har jag druckit mina shaker dubbelt så ofta, men bara hälften åt gången. Det har hjälpt med tarmvredet och jag har inte haft lika ont som igår. På jobbet är det ganska enkelt, då har vi så fasta tider hela dagen så det är lätt att inte glömma, men nu i helgen, vi får se.

Det blir första helgen med flytkost och jag håller tummarna för att det ska funka bra.

Dag 4 känner jag fortfarande ingen direkt hunger, eller nåt speciellt sug efter vanlig mat. Men sen gör jag mitt bästa för att undvika det. Jag har varit så trött så när middagen har serverats hemma har jag satt mig i vardagsrummet med min shake och somnat i soffan i tre dagar! Idag sov jag mellan 18-21, tre timmar!!!

Och det är så skönt att kunna göra det, att ungarna klarar sig själva och förstår att jag inte riktigt orkar vara lika delaktig i allt. Det är bara Ninjan som tycker att det är lite konstigt och väcker mig med långa blöta slickar i ansiktet, när han märker att jag somnat i soffan.

Sen har jag funderat lite på det här med att inte äta. Jag hade en period när jag inte åt. När det gick så långt att jag sa att jag ätit fast jag inte hade det så sökte jag hjälp. Innan det gick för långt liksom. Och har man haft ätstörningar är inte en VLCD-kur egentligen att rekommendera. Fast jag tycker att jag har koll nu, och maken och Marie som supporters. Så det ska nog gå bra.

Ikväll, när jag vaknade, så gick jag till VH Kök och Bar. Bara för att Marie jobbade. Trots att vi setts hela dagen. Det är roligt att få se hur det går till att vara karaokevärdinna, det är kul att höra henne sjunga och försöka putta ut henne från hörnet hon gärna gömmer sig i. Hon är en vän som liksom får mig att må bättre, bara genom att finnas.

Nä nu ska jag sova.

Lite stolt är jag faktiskt för att jag klarat av 4 hela dagar till 100%. Imorrn ska jag räkna efter hur många dagar som faktiskt är kvar.

Gonatt!