There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag 4, Höstlovet

- november 4, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Torsdag eftermiddag och jag konstaterar att det är med glädje jag ser fram emot att bemästra corepulse-brädan igen ikväll. Bara att känna glädje inför något så jobbigt är fortfarande helt...

Torsdag eftermiddag och jag konstaterar att det är med glädje jag ser fram emot att bemästra corepulse-brädan igen ikväll. Bara att känna glädje inför något så jobbigt är fortfarande helt fascinerande för mig.

En helt annan sorts glädjeDet är som att inte kunna sluta stirra på den snyggaste personen man sett, fast man vet att man borde, som att inte kunna sluta le för att skrattet bubblar i varenda cell i kroppen.
Jag kan verkligen inte förstå hur det blev så här, hur jag blev så här, hög på adrenalin och euforisk, mitt i något som är bland det jävligaste och jobbigaste jag tvingat mig själv igenom.
Men jag är tacksam, för det är en drog jag gärna blir hög på.

Mobil och klädprovning

Idag har jag beställt mina nya telefon, det blidde en HTC Desire HD, en fläskig mobil både till storlek och funktionalitet. Helt osedd har jag beställt den, för den finns inte ute i butik att pilla på än, och jag hoppas att jag kommer bli nöjd.

När jag ändå var i Haninge C passade jag på att strosa lite i klädbutikerna. Det är ännu en ny värld, fullständigt fascinerande för mig. Jag kan inte förstå att jag hittar kläder bland de vanliga storlekarna och att plaggen som ser så små ut på galgen faktiskt passar rätt bra, till och med riktigt bra ibland.

Fortfarande smyger jag med storlekarna, övertygad om att någon skrattar bakom ryggen på mig om de ser att jag plockar på mig en L eller hemska tanke, en M. Som om jag skulle komma i det. Sen står jag där i provhytten, lätt förundrad över att det faktiskt funkar.

Dagen gick fort

Resten av dagen smet och gömde sig. Jag vet inte vart tiden har tagit vägen. Jag vet bara att just nu är middagen klar och att det snart är dax att packa träningsväskan och ge mig av. Mot Farsta, mot SaCoPu.

Imorgon ska jag försöka reda upp logistiken inför lördag. På nåt sätt ska jag på lördag få med mig både träningskläder och något lite snyggare till kvällens besök i stan, samt smink och duschgrejer. Jag ska släpa runt på det hela dagen så det gäller att välja smart.

Imorgon tänkte jag också baka lite frukostbröd till helgen och preppa en mysig fredagsmiddag för mig, min Älskling och alla våra underbara ungar.