There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag 5, Höstlovet

- november 5, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag vaknade trött i morse. Gick och lade mig strax efter 23 igår men kunde inte somna så jag klev upp när klockan närmade sig 01 och jag höll på...

Jag vaknade trött i morse. Gick och lade mig strax efter 23 igår men kunde inte somna så jag klev upp när klockan närmade sig 01 och jag höll på att få krupp av att bara ligga och vrida och vända.

Tröttmössa

Satt uppe till strax efter 03 och läste ikapp i en del bloggar, slösurfade lite och drack en kopp Roibos te. Somnade framåt 03.30 tiden och klockan ringde 06:30. Drygt 3 timmars sömn i natt alltså och jag var helt slut när jag vaknade. Då hade jag ju äntligen somnat ordentligt.

Jag och LoppanMen upp skulle jag och peta i mig frukost. Strax efter 08 tog jag Loppan och körde ut till Berget för att droppa av Stora R som skulle in och kolla på lite ritningar och fota lite inför ett kommande projekt. Själv vände jag bilen och körde hem igen.

Förmiddagen

Satte igång med brödbakandet och slängde ihop två fina frukostbröd till helgen. Städade undan i köket och drog ett snabbt, hafsigt varv med dammsugaren genom typ halva nedervåningen. Fastande i chatten med Linda, slösurfade och kollade av Fb, för att se vad folk sysslar med en dag som denna.

Med frukost redan kl 07 insåg jag att jag är hungrig, och lunch letades fram bland resterna i kylen. Köttfärssoppa.

Apoteket gröna skylten

När lunchen är avklarad ska jag ta och ge mig av till Haninge C för att gå på Bolaget åt Darling. Jag ska också kompletteringshandla lite fil, mjölk och läsk till helgen. Kanske blir det en chipspåse åt ungarna att ha på Lördagkväll.
Jag ska passa på att ta en sväng in i Videobutiken med, det är ju sällan nåt värt att kolla på, på tv:n under helgen.

Vattenbrist?

Idag är det träningsfritt och det behövs säkert. Hade krampkänningar igår igen och behöver ta tag i det här med vattnet på nytt. Jag är verkligen dålig på att dricka vatten, det blir sällan mer än den flarran jag stjälper i mig i samband med träningspassen. Till det blir det väl aningen många koppar kaffe och så är obalansen total.

Max

Gårdagens SaCoPu, var härligt jobbig och ett bra avslut på träningsveckan. Imorgon börjar den om med Combat. Combat som just nu är det roligaste näst efter SaCoPu, passar perfekt på en lördag.
4 veckor kvar innan det blir nya koreografier på alla Satsklasser så nu ska det maxas. Känns som att det är precis det jag gör i SaCoPu, finns inte nåt kvar att ge när klassen är slut.
Ett stort tack till Inka för den strålande förändringen i träningen, fasen vad tungt och jobbigt det blev, men I LIKE IT!

Lördag med Inka och fredagsmys med familjen

Lovely Inka och jag har en heldag på stan inplanerad imorgon, med ett avbrott för Combat kl 16 i Farsta, givetvis. Det kommer bli en härlig dag och en grym kväll. Jag ser verkligen fram emot det.
Så ikväll blir det familjetid, biffmackor och förhoppningsvis en bra film tillsammans med hela familjen.

Nä, jag har verkligen inget att klaga på i mitt liv just nu.