There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag ett, lätt som en plätt

- maj 14, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Fast det beror kanske mest på att huvudet var fullt av helt andra tankar än tankar på mat. Fasen vad jobbigt livet blev. Jag ser inte mig som en person...

Fast det beror kanske mest på att huvudet var fullt av helt andra tankar än tankar på mat. Fasen vad jobbigt livet blev. Jag ser inte mig som en person med panikångest, och ändå är det just det jag har.

Numera har jag piller mot sånt också, och dessa tog mig genom natten och genom dagen idag. Och Marie hjälpte till bara genom att finnas, precis som Maken.

Är det kärlek eller, när jag kommer hem tolv på natten med stressmigrän och ångest så det känns som om jag ska drunkna i mig själv, dessutom astrött, och inser att Maken plockat fram mina pulver och plockat bort precis allt lockande ut kylar och hyllor? Det är verkligen kärlek!

Bara för att det skulle vara enklare för mig idag.

Sen känns det också enkelt att mina fem-om-dagen-shaker passar så bra in med mina vanliga rutiner. Jag insåg när jag började tänka efter att jag äter vanligtvis just fem gånger om dagen.

Lite jobbigare var det att laga middag. Svårt att inte få provsmaka, tur att jag har rätt bra fingertoppskänsla. Jobbigt att inte få äta. Men det är bara att vänja mig! 3.33% avklarat enligt maken.

Det gäller ju att komma ihåg, att på andra sidan allt det här, väntar förhoppningsvis det livet jag strävat efter så länge. Och dit är det inte alls så långt egentligen även om tiden är relativ och jag vet att det kommer kännas som en hel evighet det här!

Första målet blir nästa torsdag! För då spelar Sabaton på Grönan och det längtar jag till!!!