There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag fem, det kommer aldrig bli likadant igen

- maj 18, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

I alla fall inte om jag får bestämma. Den här, allra sista operationen, den måste funka. Det bara är så. Jag tänker mig att varje dag från nu och framåt...

I alla fall inte om jag får bestämma. Den här, allra sista operationen, den måste funka. Det bara är så.

Jag tänker mig att varje dag från nu och framåt är ett steg mot ett sundare liv. Ett liv där jag inte behöver skämmas över att jag är tjock varenda dag. Varje dag är en framgång, på väg mot målet, normalvikt.

Men allt är inte bara yta. Det riktigt stora jobbet måste göras på insidan. Jag hoppas att jag efter utvärderingen av kuratorn kan få hjälp. Jag behöver hjälp för att lära mig tycka om mig själv. För att lära mig att se maten mer som energi, som bränsle, än en konstant ångestdämpare, belöning eller tröst.

Jag behöver lära mig att leva med mig själv.

Igår var jag på krogen. Billigt blev det, 20 kr, en Ramlösa. Men det var en rackarns trevlig kväll ändå. Idag var jag och fikade i BB. En kopp te, inget socker, ingen mjölk och ingen kaka. Det funkar. Klart jag e lite sugen, men jag väljer att blunda för allt gott och vägrar sukta efter det.

Fast av Ketoner ser jag inga spår än. 2-7 dagar stod det. Det finns fortfarande tid.

Jag har räknat dagarna som är kvar. 21 st från och med imorgon. 21! Det låter görbart! Jag har redan klarat en fjärdedel av 21!

Femte dagen med 100%. Fy fan vad jag är bra!

Min födelsedagspresent till mig själv. Beställd idag :)