There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag nio, tio och elva

- maj 25, 2013 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Här går det undan. Dagarna bara swishar förbi. Jag har hunnit med så mycket roligt och det utan att fuska en endaste gång! Jag är sjukt stolt över mig själv!...

Här går det undan. Dagarna bara swishar förbi. Jag har hunnit med så mycket roligt och det utan att fuska en endaste gång!

Jag är sjukt stolt över mig själv!

Jag har lyckats över förväntan. Över min egen förväntan. Det kan ju vara så att andra var säkrare på att jag skulle lyckas än jag själv. Själv var jag högst osäker. Men så kom dagen då allt började och jag bestämde mig där och då för att det här är mitt enda alternativ, inga undantag.

Ingen mening i att längta efter det jag ska undvika eller gnälla över att jag inte ”får”. Jag har valt det här själv och jag väljer det här varje dag. Jag väljer en framtid där jag ska må bra. Så det är bara att bita ihop och se att enda alternativet är att varenda shake är god. Varenda glas bubbelvatten lika så. Kaffe och te är lite guldkant precis som sockerfria tuggummin.

Inställningen är allt.

Min tanke var att jag kanske skulle stänga in mig den här perioden för att göra det enklare, men det har snarare blivit tvärtom. Jag har fikat massor med gånger, bara med te eller kaffe. Jag har festat och varit på spelning och på krogen med bara bubbelvatten och jag har haft det supersjkoj!

Det är ju inte för evigt heller, även om jag kommer förändra mitt liv i grunden en hel del när det kommer till mat och alkohol, efter operationen.

Att gå på under 800 kcal/dag gör dock att jag inte har så där väldigt mycket energi över. En PW är det inte tal om och efter torsdagens äventyr somnade jag i soffan igår redan kl.20 och sov i 13!!! Timmar. Så, ja, jag är rätt trött. Efter en heldag på jobbet, är jag helt slut på kvällen.

På Tisdag går jag in i vecka tre och har exakt två veckor kvar. Då kan jag börja räkna ner dagarna till op.

På tisdag får ni nästa viktrapport. Vad gäller ketonerna, ser jag inte skymten av dem än. Jag är väl helt enkelt en sån som inte får ketoner sådär väldigt enkelt. Jag är inte förvånad. Det är alltid nåt undantag när det kommer till mig. Jag är i sanning unik ;)

Fina Marie som flyter med mig, på jobbet men också oftast på fritiden <3

 

  • -Inga-

    Du är fantastiskt Tess – inställning är allt när du flyter!!!

    • PartyPinglanSE

      Du är ännu mer Fantastisk Inga! Fy farao vad du e awesome!!!!!