There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag sex

- maj 19, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Sjätte dagen går mot sitt slut och med det är också helgen över. Nu väntar två hela arbetsveckor, utan fler lediga dagar mitt i veckan. Men det gör inget, jag...

Sjätte dagen går mot sitt slut och med det är också helgen över. Nu väntar två hela arbetsveckor, utan fler lediga dagar mitt i veckan. Men det gör inget, jag gillar både mitt jobb och allt annat jag har planerat framöver.

Det har varit en skön och lugn helg. Jag har gjort det jag gör bäst just nu, sovit massor. Vi åkte ut till Hundöarna med svärmor i lördags och idag hängde jag upp mina gardiner i köket, handlade mat till veckan och fixade lite annat smått och gott.

Jag känner mig verkligen inte på topp, energin är obefintlig och jag har mer eller mindre ont hela tiden, så jag är glad att jag i alla fall fått en del gjort.

Flytet går fortfarande bra. Jag har klarat mig till 100% hittills och jag är jäkligt stolt över det. Bara 20 dagar kvar nu.

Jag använder Naturdiets pulverpåsar och färdiga shaker. Idag köpte jag smakerna päron och Smultron/vanilj i pulverpåsar. Sedan tidigare har jag hemma choklad och chokobanana.

Godast bland pulverpåsarna är choklad. Minst god är päron. Päron smakar inte så mycket men har nån skum bismak. Mest neutrala smaken är smultron/vanilj som smakar minst av alla. Rätt skönt, för man tröttnar snabbt på smakerna.

De färdiga shakerna är alla godare pulverpåsarna, men de innehåller allihopa fler kalorier så man får se upp. Max är 800 kcal/dag.

Pulverpåsarna innehåller 120 kcal/dag vilket ger 600 kcal på en dag om man bara skakar pulver. Rekommenderat är 5 påsar/dag.

VLCD shakerna innehåller 180 kcal. Rekommenderat är 4 shaker/dag vilket ger 720 kcal/dag.

Sen finns det Naturdiet smoothies med 200 kcal st, men de är inte VLCD utan LCD.

Jag brukar blanda beroende på vad jag gör och var jag befinner mig, men också för att få fler smaker att välja mellan. Dock håller jag mig alltid under 800 kcal.

Till det dricker jag ICAs eget bubbelvatten med päronsmak, ibland blir det lite kaffe eller te. Jag försöker dricka så mycket vatten jag kan men ligger nog ändå i underkant.

På tisdag kommer de första resultaten! Då får vi se om ketonerna visat sig och hur mycket jag gått ner i vikt första veckan.

En dag kvar tills dess!!!