There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag sexton – sorry Marie <3

- maj 30, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

I natt drömde jag att jag åt lösgodis. Sen vaknade jag, åkte till jobbet och vek 250 servetter. Efter jobbet blev det en fika med Marie. Egentligen skulle jag hjälpa...

I natt drömde jag att jag åt lösgodis. Sen vaknade jag, åkte till jobbet och vek 250 servetter. Efter jobbet blev det en fika med Marie. Egentligen skulle jag hjälpa henne flytta idag, men hon löste det med annan bil, så vi tog en fika istället. Väldigt trevligt!

Fyra futtiga arbetsdagar kvar nu. Kan inte fatta att mitt sommarlov börjar på torsdag.

Idag har jag ätit en pytteliten bit broccoli. Chefen kom med en sallad från en annan skola, som hon tänkte jag skulle börja laga till hösten. Svårt att laga nåt man inte ens smakat, så jag smakade. Hoppas det lilla räcker för att jag ska minnas det i höst. Det får bli mitt enda undantag tills flytet är över.

Imorgon ska vi överraska alla elever på Östra. Det dom vet är att vi kommer servera efterrätt imorgon men dom har ingen aning om att vi kommer ha en trubadur i matsalen som spelar hela lunchen :) jag tror det kommer att bli galet, men jätteroligt!

Efter jobbet imorgon ska jag fika lite till med en annan kompis på M, Madde. Det var länge sen sist så det blir najs. Sen ska jag hem och dö lite i soffan tills dag 17 är slut.

Jag insåg nyss att det är ganska roligt att Googla bilder på Marie!

Varsågod Marie <3

Tänk om du gick klädd så här på Östra!